Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η 2η σεζόν του And Just Like That αποκαλύπτει την επιστροφή του Έινταν στο πρώτο τρέιλερ

Η 2η σεζόν του And Just Like That αποκαλύπτει την επιστροφή του Έινταν στο πρώτο τρέιλερ

Και έτσι ξαφνικά... ό,τι είναι παλιό είναι και πάλι καινούργιο.

Η νέα συνέχεια της αρχικής σειράς Sex and the City θα επικεντρωθεί στην Κάρι Μπράντσο, σε έναν κόσμο μετά το Mr. Big και θα προβληθεί τον Ιούνιο.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς And Just Like That που αποτελεί συνέχεια της σειράς επιστρέφει τον Ιούνιο στο Max και η ανακοίνωση της πρεμιέρας συνοδεύτηκε από ένα αποκαλυπτικό πρώτο τρέιλερ για το τι μας περιμένει όταν η Κάρι (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ), η Μιράντα (Σίνθια Νίξον) και η Σαρλότ (Κριστίν Ντέιβις) επιστρέψουν.

Στα παρακάτω πλάνα, η Κάρι αποκαλύπτει ότι κάνει σεξ με σκοπό την «έξοδο από τη θλίψη» και λέει ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην δοκιμάσει κάτι καινούργιο. Τότε είναι που ο Έινταν Σο (Τζον Κόρμπερτ) εμφανίζεται στο κατώφλι της.

«Και κάπως έτσι, συνειδητοποίησα ότι κάποια πράγματα είναι καλύτερα να μένουν στο παρελθόν. Αλλά ίσως όχι τα πάντα» λέει παιχνιδιάρικα η Carrie στο voiceover, καθώς ο πρώην έρωτάς της κάνει την αναμενόμενη επιστροφή του στον νέο κύκλο επεισοδίων.

Δείτε το τρέιλερ 

Τα ειδύλλια καλά κρατούν 

Σε άλλο σημείο του τρέιλερ, το ειδύλλιο της Μιράντα με την Τσε, που υποδύεται η Σάρα Ραμίρες, συνεχίζεται και η πρωταγωνιστική τριάδα φαίνεται να συνεχίζει την σταθερή έξοδο για brunch, καθώς οι Σαρίτα Τσάντχερι, Νικόλ Άρι Πάρκερ και Κάρεν Πίτμαν επιστρέφουν ως μόνιμοι παίκτες της σειράς μαζί με τους Μάριο Καντόνε, Ντέιβιντ Άιγκενμπεργκ, Ίβαν Χάντλερ, Κρίστοφερ Τζάκσον, Νίαλ Κάνινγκχαμ, Κάθυ Ανγκ και Αλέξα Σουίντον.

Η επιστροφή του Τζον Κόρμπερτ αναμενόταν από τότε που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες παπαράτσι από τα γυρίσματα. Παίζοντας με τη δύναμη των spoiler, η Πάρκερ φούντωσε τη φλόγα μοιράζοντας μερικές από τις φωτογραφίες στο Instagram της.

Ωστόσο, ο χρόνος θα δείξει ποια ιδιότητα θα παίξει ο Έινταν στη ζωή της Κάρι στη δεύτερη σεζόν, καθώς η σειρά είναι γνωστή για τα γυρίσματα παραπλανητικών σκηνών που κρατούν τα σημεία της πλοκής ως έκπληξη. Ο Κόρμπετ εμφανίστηκε για τελευταία φορά στη συνέχεια της μεγάλης οθόνης, Sex and the City 2.

Τα παραπλανητικά spoiler

Η πρώτη σεζόν της συνέχειας της σειράς έσπρωξε την ιστορία σε νέα μονοπάτια, καθώς η αρχική πρωταγωνίστρια Κιμ Κατράλ αρνήθηκε να επιστρέψει ως η αγαπημένη των θαυμαστών της Σαμάνθα Τζόουνς και να συμπληρώσει την αρχική τετράδα των γυναικών της Νέας Υόρκης.

Η Κάρι στις αρχές της σεζόν ασχολήθηκε με τον σοκαριστικό θάνατο του Mr. Big, που υποδυόταν ο Κρις Νορθ, για να δώσει τον τόνο της σειράς των εννέα επεισοδίων, καθώς ο Νορθ κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση εκτός οθόνης. Και ο αγαπημένος πρωταγωνιστής Γουίλι Γκάρσον πέθανε νωρίς στα γυρίσματα από καρκίνο, ενώ ο χαρακτήρας του, Στάνφορντ Μπλατς, παραμένει ζωντανός στον κόσμο της σειράς αφού «μετακόμισε» στο Τόκιο.

«Θέλω να μάθω περισσότερα για όλους τους νέους χαρακτήρες. Θέλω πολλά περισσότερα. Δεν έχουμε απαντήσεις, αλλά έχουμε πολλές ερωτήσεις» λένε οι φαν στα σόσιαλ μίντια, από τα οποία ξεπηδούν και τα παραπλανητικά spoiler.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024