Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Black Mirror επιστρέφει για 6η σεζόν - Αποκαλύπτει το καστ και το πρώτο trailer

Το Black Mirror επιστρέφει για 6η σεζόν – Αποκαλύπτει το καστ και το πρώτο trailer

«Οι ιστορίες εξακολουθούν να είναι όλες πιστές στο ύφος του "Black Mirror", αλλά με μερικές τρελές διακυμάνσεις και περισσότερη ποικιλία από ποτέ» λέει ο δημιουργός Charlie Brooker στην ανακοίνωση της πρώτης προβολής.

«Περιμένετε το απροσδόκητο» λέει ο Charlie Brooker στην επίσημη ανακοίνωση της έκτης σεζόν του Black Mirror.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της ανθολογικής σειράς του Brooker στο Netflix έρχεται τον Ιούνιο, με σχέδια ώστε να «επαναπροσδιορίζεται με κάθε νέο επεισόδιο».

Αν και ο συνολικός αριθμός των επεισοδίων και η ημερομηνία πρεμιέρας δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, το The Hollywood Reporter ανέφερε ότι η έκτη σεζόν θα έχει περισσότερα επεισόδια από την προηγούμενη σεζόν και θα συνεχίσει την τάση της σειράς να παράγει μεγαλύτερες και πιο κινηματογραφικές ιστορίες.

Σύμφωνα με όσα λέγονται και ακούγονται, η έκτη σεζόν του Black Mirror είναι η πιο απρόβλεπτη, αταξινόμητη και απροσδόκητη μέχρι τώρα. Και η ανακοίνωση της νέας σεζόν συνοδεύτηκε από ένα teaser trailer για μια πρώτη ματιά στο τι να περιμένουμε.

Δείτε το τρέιλερ

Η δυστοπία συνεχίζεται

Η βραβευμένη με Emmy δυστοπική ανθολογία του Brooker που εξερευνά τον αντίκτυπο της τεχνολογίας στην ανθρωπότητα δεν έχει βγάλει νέο επεισόδιο από την πέμπτη σεζόν το 2019. Πριν από αυτό, η σειρά είχε κυκλοφορήσει τη διαδραστική ταινία Bandersnatch στα τέλη του 2018.

Μετά το ξέσπασμα της πανδημίας COVID-19, ο Brooker δήλωσε ότι η παραγωγή περισσότερων επεισοδίων της σειράς θα ήταν λάθος κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας πραγματικής παγκόσμιας τραγωδίας.

Photo: YouTube

Μια διαρκής ανατροπή και έκπληξη

Με την ανακοίνωση της έκτης σεζόν, προσφέρει τώρα μια ενημέρωση σχετικά με το που εστιάζει:

«Πάντα ένιωθα ότι το Black Mirror θα πρέπει να περιλαμβάνει ιστορίες που είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους και να εκπλήσσουν συνεχώς τους ανθρώπους (και εμένα), αλλιώς ποιο είναι το νόημα; Θα πρέπει να είναι μια σειρά που δεν μπορεί να οριστεί εύκολα και μπορεί να επανεφεύρει συνεχώς τον εαυτό της» δήλωσε στο Tudum του Netflix.

«Έτσι, εν μέρει ως πρόκληση και εν μέρει ως διατήρηση των πραγμάτων φρέσκα, τόσο για μένα όσο και για τον θεατή, ξεκίνησα αυτή τη σεζόν ανατρέποντας σκόπιμα κάποιες από τις δικές μου βασικές υποθέσεις σχετικά με το τι να περιμένω. Κατά συνέπεια, αυτή τη φορά, μαζί με μερικά από τα πιο γνωστά τροπάρια του Black Mirror έχουμε επίσης μερικά νέα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων κάποιων που προηγουμένως είχα ορκιστεί ότι η σειρά δεν θα έκανε ποτέ, για να διευρύνουμε τις παραμέτρους του τι είναι τελικά «ένα επεισόδιο Black Mirror»».

Και συνέχισε: «Οι ιστορίες εξακολουθούν όλες πιστές στο ύφος του Black Mirror, αλλά με μερικές τρελές διακυμάνσεις και περισσότερη ποικιλία από ποτέ άλλοτε. Και για να τα ζωντανέψουμε όλα αυτά έχουμε ένα απίστευτο ρόστερ αηδιαστικά ικανών, έξυπνων σκηνοθετών που συνεργάζονται με ένα καστ ηθοποιών τόσο ταλαντούχων που ειλικρινά δεν έχουν δικαίωμα ύπαρξης. Ανυπομονώ να τα δει ο κόσμος όλα αυτά και ελπίζω να τα απολαύσει – ειδικά τα κομμάτια που δεν θα έπρεπε να απολάυσει».

Το εντυπωσιακό καστ της έκτης σεζόν περιλαμβάνει: Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin και Zazie Beetz.

Οι Brooker, Jessica Rhoades, Annabel Jones και Bisha K. Ali είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Photo: YouTube

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024