Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έρχονται διώξεις για το θάνατο του Βασίλη Τόπαλου – Τι είδαν οι ιατροδικαστές

Έρχονται διώξεις για το θάνατο του Βασίλη Τόπαλου – Τι είδαν οι ιατροδικαστές

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για το θάνατο του ανήλικου αθλητή, οδηγούν τις εξελίξεις.

Ένα βήμα πριν την άσκηση διώξεων για το θάνατο του ανήλικου πυγμάχου Βασίλη Τόπαλου, κατά τη διάρκεια προπόνησης, βρίσκεται η έρευνα των Αρχών.

Μετά τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, αναμένεται η άσκηση διώξεων από την αρμόδια Εισαγγελία, καθώς διαψεύδονται τα χτυπήματα που φέρεται να είχε ο 16χρονος αθλητής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Star δεν καταγράφονται κάποια τραύματα, που φέρεται να είχε ο άτυχος αθλητής στο κρανίο, γεγονός που έρχεται σε αντίφαση με όσα ισχυρίζονται οι βασικοί μάρτυρες οι οποίοι ήταν παρόντες το μοιραίο βράδυ στο γυμναστήριο του Μοσχάτου.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι βρίσκονταν εκεί, ανέφεραν ότι ο Βασίλης Τόπαλος έχασε τις αισθήσεις του στην τουαλέτα και χτύπησε το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν διαπίστωσε κάποιο παθολογικό αίτιο για τον αιφνίδιο θάνατο του νεαρού, ενώ στο σώμα του δεν βρέθηκαν απαγορευμένες ουσίες, ναρκωτικά ή αναβολικά.

Η υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας που είχε αναλάβει την υπόθεση, καθώς έγινε σε αθλητικό περιβάλλον, έχει μεταβιβάσει τον φάκελο της δικογραφίας στην αρμόδια Εισαγγελία, στον οποίο μεταξύ άλλων –όπως μετέδωσε το Star- βρίσκονται και μαρτυρίες που διαψεύδουν όσους βρίσκονταν στο γυμναστήριο τη μοιραία στιγμή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024