Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προκλητικός ορισμός από την ΚΕΔ: Στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ξανά ο Βασιλειάδης

Προκλητικός ορισμός από την ΚΕΔ: Στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ξανά ο Βασιλειάδης

Η ΚΕΔ προκαλεί ξανά, καθώς όρισε και στον τέταρτο τελικό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Πυλαία τον Βασίλη Βασιλειάδη που τα είχε κάνει μαντάρα και στο Game 2 των τελικών.

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-1 στη σειρά των τελικών της Volley League απέναντι στον ΠΑΟΚ και θέλει μια νίκη για να πανηγυρίσει ακόμη ένα πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με επική ανατροπή τον Δικέφαλο του βορρά στον Ρέντη με 3-2 και πλέον πάνε στην Πυλαία για το μπρέικ τίτλου.

Ωστόσο, η ΚΕΔ αποφάσισε να κάνει έναν ορισμό – πρόκληση στο Game 4 των τελικών, καθώς έβαλε ξανά στην Πυλαία τον Βασίλη Βασιλειάδη δεύτερο διαιτητή, λίγες μέρες μετά την αλλοίωση αποτελέσματος κατά των Πειραιωτών στο ίδιο γήπεδο στο δεύτερο ματς της σειράς.

Όπως διαβάσατε από to10.gr, ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε με 3-2 στο ματς, όμως οι άνθρωποι της ομάδας ήταν έξαλλοι με τους ρέφερι, που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα στο τάι μπρέικ και ουσιαστικά χάρισαν τη νίκη στον ΠΑΟΚ για να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1.

Ο Βασιλειάδης λοιπόν, είναι ο άνθρωπος που ήταν στο instant replay του δεύτερου τελικού του πρωταθλήματος βόλεϊ Ανδρών και αντί να έχει τον ρόλο του δικαστή και να κρίνει καθαρά, έβγαζε όλες τις αποφάσεις εις βάρος των Πειραιωτών. Αυτός λοιπόν ορίστηκε ξανά στο ίδιο γήπεδο, ενώ πρώτος ρέφερι του ματς θα είναι ο Γεροθόδωρος.

Αναλυτικά ο ορισμός: 

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 19.15: Π.Α.Ο.Κ. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης, Παρατηρητής αγώνα: Κάλλης, Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχελινάκης, Τσάλεντζ ρέφερι: Γεωργιάδης, Επόπτες: Σταυρίδης, Βασδέκης, Γραμματεία: Κουμπλή.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024