Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Σφάζονται» στο Survivor για τον Βασάλο - «Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει;»

«Σφάζονται» στο Survivor για τον Βασάλο – «Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει;»

Μεγάλη κόντρα στο Survivor ανάμεσα σε Σταυρούλα Χρυσαειδή και Μελίνα Μεταξά με μήλον της έριδος τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η ένωση μπλε και κόκκινης ομάδας στο Survivor έχει αρχίσει να φέρνει τις πρώτες δυσκολίες στη συμβίωσή τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Η μεγαλύτερη κόντρα σημειώθηκε ανάμεσα σε Σταυρούλα Χρυσαειδή και Μελίνα Μεταξά. Μήλον της έριδος ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ποια παίκτρια θα κοιμηθεί δίπλα του.

«Χθες το βράδυ, καθώς γυρίσαμε από το Συμβούλιο, οι Μπλε τακτοποιήσαμε τα πράγματά μας στην καινούργια μας καλύβα. Οι Κόκκινοι είχαν πάρει τον δικό τους χώρο και εμείς έπρεπε να βολευτούμε μες στα σκοτάδια. Είπαμε εγώ με τον Σπύρο να κοιμηθούμε δίπλα-δίπλα», ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Η Μελίνα γύρισε μέσα στο Συμβούλιο και μου είπε ότι δεν θα πάρω πίσω τη θέση μου. Μου έκανε και beef του τύπου: αν θες, κοιμήσου στο χώμα έξω απ’ την καλύβα. Είπα ότι δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τη Μελίνα, αδιάφορη μου περνάει ξεκάθαρα», αποκάλυψε η 26χρονη Survivor.

«Κοιμηθήκαμε 5 άτομα στριμωχτά και πήγα τις κουβέρτες μου 20 εκατοστά πιο κοντά στη διαχωριστική γραμμή των Κόκκινων. Και έμαθα ότι η Μελίνα το έκανε θέμα όλο αυτό. Σε μένα δεν είπε τίποτα, τα κάνει όλα off-camera», συνέχισε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει;»

«Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το τι την ενόχλησε. Το ότι κοιμήθηκα εγώ εκεί; Ότι αυτή ξαφνικά ήθελε να κοιμηθεί δίπλα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και δεν χωρούσαμε; Δηλαδή τι; Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει; Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το παραλήρημα», συνέχισε η πρωταθλήτρια στίβου Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Από την άλλη πλευρά, στο δικό της cue η Μελίνα Μεταξά έδωσε μία διαφορετική εκδοχή των γεγονότων. Αποκάλυψε πως το πρωί η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψαν μαζί από την τουαλέτα, αφήνοντας υπονοούμενα για τη σχέση τους.

«Επειδή είμαι πρώτη γυναίκα στα στατιστικά; Επειδή θεωρείται κι αυτή δυνατή παίκτρια και είναι πεσμένη; Ίσως την πειράζει κι αυτό. Γι’ αυτό δεν μου δίνει πίσω το κρεβάτι μου και θέλει να κοιμάται δίπλα στον Κωνσταντίνο; Τα θέλει όλα για πάρτη της μάλλον», κατέληξε η Σταυρούλα Χρυσαειδή για τα όσα συμβαίνουν στο Survivor.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024