Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τριαντάφυλλος: «Η Ελευθερία Ελευθερίου βρήκε άλλον, Μάριε την πάτησες»

Τριαντάφυλλος: «Η Ελευθερία Ελευθερίου βρήκε άλλον, Μάριε την πάτησες»

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε για την Ελευθερία Ελευθερίου και έριξε το καρφί του για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Με την Ελευθερία Ελευθερίου να δηλώνει πως έχει βάλει τελεία στη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ο Τριαντάφυλλος προχώρησε σε αποκαλύψεις για την παίκτρια του Survivor.

«Πολύ καλά έκανε και είπε η Ελευθερία πως έβαλε τελεία στη σχέση με τον Μάριο. Το ξέρω και εγώ. Επίσης, το έχω πει, η Ελευθερία είναι ένα πολύ καλό παιδί και καλή ψυχούλα και συγχωρεί και τα λοιπά. Από εκεί και πέρα, τώρα τα ερωτικά τους, τι να κάνω εγώ ρε παιδιά; Και στα ερωτικά τους εγώ θα είμαι μέσα;» σημείωσε ο Τριαντάφυλλος όταν κλήθηκε να σχολιάσει.

Όταν η δημοσιογράφος του είπε πως δήλωσε ότι τον έχει συγχωρέσει αλλά έχει βάλει τελεία στη σχέση τους, ο Τριαντάφυλλος πέρασε σε μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Ελευθερίας Ελευθερίου.

«Κλασική Ελευθερία Ελευθερίου, τι να κάνουμε τώρα; Έτσι την αγαπάμε. Αγάπα, λέει, τους φίλους σου με τα ελαττώματα τους. Η Ελευθερία βρήκε άλλον, Μάριε την πάτησες! Η Ελευθερία βρήκε άλλον, η Ελευθερία είναι νούμερο ένα, παιδιά, τέλος» σημείωσε ο Τριαντάφυλλος.

«Δεν θα πήγαινα ούτε για 500.000 ευρώ»

Ο Τριαντάφυλλος διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με την Ελευθερία Ελευθερίου, με την τραγουδίστρια να του μιλά για τα προσωπικά της.

«Είναι μια τόσο όμορφη κοπέλα, πολύ καλό παιδί οπότε γιατί να μην βρει άλλον; Ξέρουμε ότι και με τον Μάριο δεν είχε και κάτι τώρα. Αφού δεν είχε, τελείωσε. Μου μιλάει, μου λέει κάποια πράγματα και η κοπέλα είναι μια χαρά» συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά το Survivor και το γεγονός πως δεν ήταν εκεί στην ένωση του All Star Survivor, ο Τριαντάφυλλος σχολίασε πως δεν θα πήγαινε ούτε για 500 χιλιάδες ευρώ. «Δεν πάω, δεν θέλω Survivor. Δεν θέλω καν να ξέρω. Δεν θέλω ούτε να πηγαίνω. Το βλέπω γιατί είναι και κάποιοι φίλοι μου εκεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Sports in

Stella McCartney: H στήριξη από τον αδερφό της James και η ομοιότητά του με τον πατέρα τους

Oι οικογενειακές λήψεις από την οικογένεια McCartney στο show της Stella McCartney.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024