Νίκος Ψαρράς: «Το ελληνικό θέατρο έχει γίνει “το κέντρο της ακολασίας”»
Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον ηθοποιό.
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο «ΜEGA Καλημέρα» ο Νίκος Ψαρράς.
Όπως δήλωσε ο ηθοποιός, του έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσει παιχνίδι, ωστόσο δεν τη δέχτηκε γιατί δεν ξέρει εάν ήταν καλός.
«Πάντα υπήρχαν άτομα στο χώρο μας χωρίς να έχουν τελειώσει κάποια σχολή υποκριτικής. Πολλές φορές έχω σκεφτεί να κάνω κάτι άλλο, μετά από 30 χρονιά, ποια άλλη δουλειά θα με δεχτεί; Στην αρχή μου έδινα 5 χρόνια να αντέξω γιατί πίστευα ότι έχω διαλέξει λάθος επάγγελμα» , δήλωσε.
Ο ίδιος δήλωσε πως θα ήθελε να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από τη δουλειά του, ενώ έκανε μία ενδιαφέρουσα δήλωση για το ελληνικό θέατρο και το κίνημα #MeToo.
«Το ελληνικό θέατρο έχει γίνει «το κέντρο της ακολασίας» και όλοι οι άλλοι σιωπάτε. Το #MeToo δεν έχει να κάνει με το θέατρο, αλλά με την ανθρώπινη φύση. Επιβραβεύω τους ανθρώπους που βρίσκουν την δύναμη να μιλήσουν», τόνισε.
Επίσης, χαρακτήρισε τον εαυτό του ως αυστηρό πατέρα, ενώ αποκάλυψε πως όταν ο γιος του ήταν μικρός τον αποκαλούσε «κακό μπαμπάκα» επειδή πήγαινε πολύ στο θέατρο.
Ο Νίκος Ψαρράς συμμετέχει στην παράσταση «Σκηνές από ένα γάμο» και αυτή είναι η τέταρτη φορά που τον σκηνοθετεί η σύζυγός του.
Δείτε τη συνέντευξή του
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)


































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442