Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χεορχίνα Ροντρίγκεζ: Έτσι απαντά στις φήμες χωρισμού με τον Ρονάλντο

Χεορχίνα Ροντρίγκεζ: Έτσι απαντά στις φήμες χωρισμού με τον Ρονάλντο

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ αποφάσισε να δώσει τη δική της απάντηση στις φήμες που κυκλοφορούν για χωρισμό της από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Με τις φήμες να θέλουν τη Χεορχίνα Ροντρίγκεζ στα πρόθυρα χωρισμού με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η σύζυγός του έδωσε τη δική της απάντηση.

Ενώ δεν συνηθίζει να σχολιάζει δημοσιεύματα, η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ επέλεξε αυτή τη φορά να αντιδράσει.

«Ο ζηλιάρης εφευρίσκει τη φήμη. O κουτσομπόλης το διαδίδει και ο ηλίθιος το πιστεύει» έγραψε χαρακτηριστικά σε story της στο Instagram σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις φήμες.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τον νυχτερινό ουρανό, η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ επέλεξε τους στίχους του τραγουδιού Si Yo Muero του Αμερικανού τραγουδιστή Romeo Santos για να συνοδεύσει το story της.

Άγριος καυγάς για Χεορχίνα – Ρονάλντο

Είναι εδώ και εβδομάδες που τα δημοσιεύματα πληθαίνουν για κρίση στη σχέση τους. Ρονάλντο και Χεορχίνα είναι ζευγάρι από τον Ιανουάριο του 2017. Αυτή την περίοδο το ζευγάρι βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία λόγω των υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή.

Η τελευταία κοινή φωτογραφία που ανέβασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα social media ήταν στις 14 Φεβρουαρίου. Έκτοτε το ζευγάρι δείχνει να ζει χωριστά.

Πρόσφατα ο Κριστιάνο Ρονάλντο εθεάθη να βγαίνει μόνος του από εστιατόριο. Από την άλλη πλευρά η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ ταξίδεψε με τα παιδιά στη Μαδρίτη.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως το ζευγάρι καυγάδισε έντονα λίγο πριν επιβιβαστεί στο ιδιωτικό αεροσκάφος του ποδοσφαιριστή φωνάζοντας ο ένας στον άλλον μπροστά σε κόσμο.

Παρά τις φήμες για καυγάδες και ψυχρό κλίμα μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Χεορχίνα Ροντρίγκεζ, καμία από τιςαδερφές του ποδοσφαιριστ, αλλά ούτε η μητέρα του έχουν κάνει κάποιο σχόλιο.

Στην περίπτωση που το διάσημο ζευγάρι τραβήξει χωριστούς δρόμους, ένα είναι βέβαιο. Η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ θα πάρει τη βίλα στη Λα Φίνκα. Μια πολυτελή έπαυλη που βρίσκεται στα περίχωρα της Μαδρίτης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αγοράσει το σπίτι το 2009. Στην επικαιροποιημένη διαθήκη του το 2019 το άφησε στη Χεορχίνα.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024