Αρχή για ξέπλυμα μαύρου χρήματος: Έρευνα για Ρώσους ολιγάρχες στην Ελλάδα
Η έρευνα σχετίζεται με τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την δέσμευση περιουσιακών στοιχείων προσώπων που σχετίζονται με τον Βλαντίμιρ Πούτιν μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Η έρευνα σχετίζεται με τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την δέσμευση περιουσιακών στοιχείων προσώπων που σχετίζονται με τον Βλαντίμιρ Πούτιν μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Οι έρευνες
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που εξετάζεται είναι αν τα συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν παρουσία στην Ελλάδα μέσω φανερών ή κρυφών οικονομικών δραστηριοτήτων χωρίς ωστόσο για την ώρα να υπάρχουν κάποια ευρήματα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ανάμεσα στους Ρώσους ολιγάρχες που ερευνά η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος είναι και ο γνωστός επιχειρηματίας Ρομάν Αμπράμοβιτς.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων