Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαν σήμερα το τρίποντο του Πρίντεζη που «σκότωσε» την Μπαρτσελόνα! (vids)

Σαν σήμερα το τρίποντο του Πρίντεζη που «σκότωσε» την Μπαρτσελόνα! (vids)

Ο Γιώργος Πρίντεζης, σαν σήμερα το 2015, έβαλε το μεγαλύτερο τρίποντο της καριέρας του κόντρα στην Μπαρτσελόνα και έστειλε τον Ολυμπιακό σε ακόμα ένα Final 4.

Ο Ολυμπιακός την τελευταία δεκαετία έχει ζήσει μερικές από τις σπουδαιότερες στιγμές του ως σύλλογος στη Euroleague. Δεν είναι μόνο οι δυο κατακτήσεις των τίτλων το 2012 και το 2013, δεν είναι οι παρουσίες στα Final Four, αλλά αυτό το «refuse to lose» που είχε αυτός ο σύλλογος. Κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

 Η 23η Απριλίου θα είναι για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του Γιώργου Πρίντεζη, αλλά και όλων των φίλων του Ολυμπιακού, καθώς το 2015 ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία, στέλνοντας τους Πειραιώτες στο Final Four της Μαδρίτης, με ένα μυθικό buzzer beater τρίποντο στην εκπνοή κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός είχε κάνει break στη Βαρκελώνη και ήταν μπροστά με 2-1 στη σειρά με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα και ήθελε τη νίκη για να πάρει την πρόκριση, όμως οι Καταλανοί δεν ήταν είχαν έρθει στην Ελλάδα με σκοπό να πάρουν το ένα από τα δυο ματς και να φέρουν τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι στο Palau Blaugrana.

Ο Μάντζαρης έκανε την επαναφορά για τον Σπανούλη, αυτός πάσαρε τη μπάλα στον Σλούκα που έκοβε και εκείνος βρήκε τον Πρίντεζη στις 45 μοίρες. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού σούταρε για τρεις και η κόρνα ακούστηκε την ώρα που η μπάλα ήταν στον αέρα και εκείνη κατέληξε στο καλάθι. Το τι έγινε μετά στο ΣΕΦ απλά δεν περιγράφεται. Η μέρα εκείνη ήταν ανήμερα της γιορτής του Πρίντεζη. Ήταν όμως και η μέρα που ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού έγινε ο Άγιος Γεώργιος για τους οπαδούς των Πειραιωτών και για τον ίδιο τον σύλλογο.

Συνολικά αυτή ήταν μια καταπληκτική σειρά για τον Πρίντεζη, καθώς «μέτρησε 14,8 πόντους και 5 ριμπάουντ απέναντι στους Καταλανούς, κάνοντας τους συνολικά τεράστια ζημιά.

Δείτε τα βίντεο από το επικό τρίποντο και τους έξαλλους πανηγυρισμούς:

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024