Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Το συγκινητικό γκράφιτι στο σχολείο που αποφοίτησε

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Το συγκινητικό γκράφιτι στο σχολείο που αποφοίτησε

Στο σημείο βρέθηκε η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη, μαζί με τα δύο τους παιδιά και σε ανάρτησή της ευχαρίστησε θερμά τόσο τον καλλιτέχνη για τη δημιουργία όσο και τον δήμαρχο Σταυρούπολης για την πρωτοβουλία.

Έξι μήνες έχουν περάσει από την αποφράδα ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης και ολοκληρώθηκε πλέον το γκράφιτι προς τιμήν του που θα κοσμεί στο εξής τον τοίχο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Σταυρούπολης.

Μάλιστα το συγκεκριμένο σχολείο δεν επιλέχθηκε τυχαία καθώς είναι το σχολείο που αποφοίτησε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης το 1997.

Το γκράφιτι δημιούργησε ο καλλιτέχνης Μάριος Σιμόπουλος και ζωγράφισε τη φιγούρα του Έλληνα Ολυμπιονίκη με δύο φτερά αγγέλου, ο οποίος δούλεψε αδιάκοπα τέσσερις ημέρες, για να είναι έτοιμο το έργο με το πρώτο κουδούνι μετά το Πάσχα τη Δευτέρα (24/4).

Στο σημείο βρέθηκε η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη, μαζί με τα δύο τους παιδιά και σε ανάρτησή της ευχαρίστησε θερμά τόσο τον καλλιτέχνη για τη δημιουργία όσο και τον δήμαρχο Σταυρούπολης για την πρωτοβουλία του.

Μάλιστα τα εγκαίνια έγιναν ανήμερα της ονομαστικής εορτής του γιου του Ολυμπιονίκη.

Η ανάρτηση

Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Γιώργου μας έκανε ο @simopoulos_marios_art που σήμερα ολοκλήρωσε το γκράφιτι του Αλέξανδρου στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Σταυρούπολης, στο κτίριο όπου υπήρξε μαθητής ο Αλέξανδρος μέχρι το 1997 όπου και αποφοίτησε.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το δήμαρχο Σταυρούπολης κ. Δεμουρτζίδη για την πρωτοβουλία και τον διευθυντή τομέα αθλητισμού κ. Αναστασιάδη για τα διαδικαστικά.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλλιτέχνη @simopoulos_marios_art που δούλεψε αδιάκοπα τέσσερις ημέρες, προκειμένου αύριο οι μαθητές που θα επιστρέψουν στα θρανία να το δουν μπροστά τους…».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024