Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ΜEGA «αγαπάει την μυθοπλασία» και το αποδεικνύει - Ένα μαγικό ταξίδι στις λατρεμένες σειρές

Το ΜEGA «αγαπάει την μυθοπλασία» και το αποδεικνύει – Ένα μαγικό ταξίδι στις λατρεμένες σειρές

Το MEGA άνοιξε νέο κεφάλαιο στην ελληνική μυθοπλασία. Το μαγικό ταξίδι που χαρίζει στους τηλεθεατές σε ένα βίντεο

Η δέσμευση του MEGA για υψηλής ποιότητας μυθοπλασία τηρήθηκε και φέτος στο ακέραιο με τους τηλεθεατές να το αναγνωρίζουν επιβραβεύοντας τις επιλογές του με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Και όχι μόνο οι Έλληνες τηλεθεατές αφού δημιουργίες του MEGA σαρώνουν και στο εξωτερικό, με το Νetflix να ανοίγει για πρώτη φορά την πόρτα του σε ελληνικές σειρές.

Φέτος μεταξύ των διαμαντιών που προσέφερε το MEGA ήταν το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που έχει «καθηλώσει» ολόκληρο τον πλανήτη μέσα από το Netflix, η Γη της Ελιάς που με φανατικό κοινό σαρώνει για δεύτερη χρονιά τα νούμερα τηλεθέασης, το Μαύρο Ρόδο που συγκλονίζει κάθε εβδομάδα τους τηλεθεατές με τις εκπληκτικές ερμηνείες των συντελεστών του, το  Milky Way, το οποίο διακρίνεται στο εξωτερικό πριν καλά καλά κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση.

Το Μεγάλο Κανάλι επέστρεψε πολύ δυναμικά στη μυθοπλασία και τα τελευταία δύο χρόνια χαρίζει σειρές που γράφουν τη δική τους ιστορία στην ελληνική (και όχι μόνο) τηλεόραση, τιμώντας την παράδοση του καναλιού.

Μάλιστα στην νέα εποχή του MEGA ο πήχης έχει ανέβει πάρα πολύ, αφού πλέον, η μια μετά την άλλη, οι σειρές του Μεγάλου Καναλιού ξεπερνούν τα σύνορα της χώρας, αποδεικνύοντας ότι με πολλή δουλειά, μεράκι, σεβασμό στο τηλεοπτικό κοινό και σοβαρές επενδύσεις, ένα κανάλι από τη μικρή Ελλάδα μπορεί να κερδίσει περίοπτη θέση δίπλα στους μεγάλους παίκτες του εξωτερικού.

Εκτός από το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και το Milky Way του Βασίλη Κεκάτου και ο Σιωπηλός Δρόμος, που προβλήθηκε την περσινή σεζόν, χαράσσει τη δική του διεθνή πορεία σε Αυστραλία και όχι μόνο.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι το «Αγαπάμε τη Μυθοπλασία» δεν είναι ένα απλό σλόγκαν για το MEGA, είναι τρόπος ζωής!

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024