Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Τσορτέκης για Maestro: «Καταρρακώθηκα με τον ρόλο»

Γιάννης Τσορτέκης για Maestro: «Καταρρακώθηκα με τον ρόλο»

Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Τσορτέκης μίλησε για τις σκηνές που τον δυσκόλεψαν στο Maestro και αποκάλυψε πως αποφάσισε να πάρει μέρος στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Με τον Γιάννη Τσορτέκη να έχει αναλάβει τον δύσκολο και απαιτητικό ρόλο του Χαράλαμπου στο Maestro, ο ηθοποιός μίλησε για τις σκηνές που τον δυσκόλεψαν.

Μιλώντας στο περιοδικό «ΚΟΙΤΑ magazine», ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Τσορτέκης επισήμανε πως δυσκολεύτηκε στο Maestro ειδικά με τη σκηνή του ξυλοδαρμού και κακοποίησης της συζύγου του Μαρίας που υποδύεται η Μαρία Καβογιάννη.

«Με τον Χαράλαμπο στο Maestro ήρθα τόσο κοντά με τη σαπίλα που σκεπάζει την κοινωνία. Δυσκολεύτηκα, ειδικά με την σκηνή του ξυλοδαρμού.

Άλλαξα μέσα από αυτό. Η ενδοοικογενειακή βία με τρομάζει. Καταρρακώθηκα όταν είδα τον εαυτό μου στο ρόλο του κακοποιητικού γονέα. Είναι τρομερό αν κάτσεις να το σκεφτείς, να μη σε δέχεται ο άνθρωπος που σε έφερε στη ζωή.

Η παιδεία είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης από τη ρίζα. Δυσκολεύτηκα να τα βρω με τον Χαράλαμπο. Δε μου ήταν καθόλου εύκολο.

Προσπάθησα μανιωδώς να βρω 1-2 καλά στοιχεία του χαρακτήρα του, μπας και το συμπαθήσω λίγο, και να μπορέσω να συνυπάρξω μαζί του. Ανακάλυψα την μοναξιά του και μπορούσα κάπως κάπως, να το καταλάβω», σημείωσε ο Γιάννης Τσορτέκης.

«Δεν με νοιάζει που μπήκε στο Netflix»

«Η δυσοσμία του όμως νομίζω πως δύσκολα θα βγει από πάνω μου. Δε με νοιάζει που η σειρά μπήκε στο Netflix. Σαφώς και καμαρώνω, αλλά θα είχα τα ίδια συναισθήματα και με το να μην έμπαινε.

Στην απόφασή μου να συμμετέχω και εγώ στο Maestro και να απαντήσω θετικά στον Παπακαλιάτη μεγάλο ρόλο έπαιξε ο γιος μου. Όταν το συζήτησα μαζί του, μου είπε με σιγουριά: «Μπαμπά κάντο». Και το έκανα!», συμπλήρωσε ο Γιάννης Τσορτέκης.

Οι σκηνές ενδοοικογενειακής βίας με τη συνάδελφό του Μαρία Καβογιάννη ήταν σοκαριστικές, κόβοντας την ανάσα των θεατών της πετυχημένης σειράς Maestro. Σκηνές που αποτύπωσαν με τον πιο γλαφυρό τρόπο περιστατικά που εκτυλίσσονται και στην πραγματικότητα.

Οι θεατές σχολίαζαν στα social media τις σκηνές που αποτύπωναν τον πόνο με εικόνες που δύσκολα μπορούσε κάποιος να αντέξει.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024