Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Σκορδά για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι άσχετο το να είσαι όμορφος»

Φαίη Σκορδά για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι άσχετο το να είσαι όμορφος»

Το σχόλιο από Φαίη Σκορδά σε όσα γράφονται για τον Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος του.

Στις εξελίξεις της υπόθεσης του Αλέξη Γεωργούλη αναφέρθηκε στο «Πρωινό μας» η Φαίη Σκορδά. Το πάνελ απάντησε στο σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου για όσα γράφονται μετά την κατηγορία σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος του Ευρωβουλευτή.

«Γράφουν ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι πάρα πολύ ωραίος για να προβεί σε τέτοιες ενέργειες. Δεν είναι κάποιος ωραίος άνθρωπος αν είναι μόνο ωραίος (εμφανισιακά). Είτε είσαι ηθοποιός, είτε πολιτικό πρόσωπο και έχεις λάβει μέρος σε καμπάνιες υπέρ των δικαιωμάτων και των γυναικών, δεν μπορείς απ’ τη μία να κρύβεσαι και από την άλλη να υπάρχουν άνθρωποι που να λένε: “Είναι ωραίος και αποκλείεται να έχει βιάσει”» ανέφερε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Με την τοποθέτησή της συμφώνησε η Φαίη Σκορδά. «Σωστά το λες γιατί θα διάβασες ευρέως. Πραγματικά μην ξανακάνουμε την ίδια κουβέντα. Δεν μπορούμε να βγάζουμε και συμπεράσματα», σημείωσε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Μην ξανακάνουμε την ίδια κουβέντα»

«Όπως και να έχει όμως, μην ξανακάνουμε την ίδια κουβέντα. Το θεωρώ άστοχο, αν ένας άνδρας ή μια γυναίκα μπορεί να είναι κακοποιητικός και αυτό μπορεί να κάνει με την οικονομική του κατάσταση, με το πόσο πετυχημένος είναι στη δουλειά του, πόση επιρροή έχει και αν είναι όμορφος. Δεν σημαίνει κάτι. Μια κακοποιητική συμπεριφορά είναι άσχετη με όλες αυτές τις παραμέτρους», συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό μας».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024