Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπορεί η «περιποίηση» του στήθους να προκαλέσει οργασμό;

Μπορεί η «περιποίηση» του στήθους να προκαλέσει οργασμό;

Κι όμως! Έχουμε απάντηση ΚΑΙ σε αυτό!

Τρώμε αράχνες όταν κοιμόμαστε; Υπάρχει στην πραγματικότητα η Μόρα, ένα «τέρας» που έρχεται στον ύπνο μας και μας πιέζει στον θώρακα; Μπορεί μια γυναίκα να έρθει σε οργασμό μόνο από γλείψιμο στο στήθος;

Όλα τα παραπάνω είναι πράγματα έχουν συζητηθεί πολλές φορές σε διάφορες παρέες…

Από τη μια ένας που ισχυρίζεται ότι ξύπνησε και είχε μια αράχνη στο στόμα (μπορεί, αλλά και έτσι να έγινε, ΕΤΥΧΕ), από την άλλη ο άλλος που ορκίζεται ότι η Μόρα έχει έρθει στον ύπνο του και την έχει δει (θα του μιλήσουμε κάποια στιγμή για την υπνική παράλυση) και τέλος αυτός που ισχυρίζεται ότι έφερε σε οργασμό την σύντροφό του, απλώς γλείφοντάς την στο στήθος (βρε λες;).

Εμείς θα ασχοληθούμε με ένα από αυτά τα τρία και όπως (ελπίζουμε να μπορείτε να) καταλαβαίνετε από τη στήλη, στην οποία γράφεται το θέμα, θα αναφερθούμε στο τρίτο.

Σήμερα λοιπόν να συζητήσουμε το αν και κατά πόσο μπορεί μια γυναίκα να έρθει σε οργασμό μόνο από τις θηλές της.

Οι θηλές είναι ερωτογενείς ζώνες

Ξεκινάμε, όπως πάντα, από τα βασικά: Οι θηλές είναι ερωτογενείς ζώνες.

O ερεθισμός και η ερωτική «τόνωση» της κολπικής περιοχής δεν είναι ο μόνος τρόπος για να έχει οργασμό μία γυναίκα. Υπάρχει η πιθανότητα να απολαύσει την ερωτική κορύφωση και τη σεξουαλική εκτόνωση αγγίζοντας και μόνο άλλες ερωτογενείς ζώνες όπως είναι οι θηλές στο στήθος.

Το χάδι, το τσίμπημα, το παιχνίδι με τις γυναικείες θηλές μπορεί να πυροδοτήσει μία ερωτική γιορτή που θα… διασκεδάσει όλο το σώμα. Είναι ένα όμορφο, ζεστό και ερεθιστικό παιχνίδι που μπορεί να ξεκινήσει με ένα δάγκωμα, ένα πιπίλισμα και με πολλά φιλιά.

Πώς γίνεται…

Οι νευρικές απολήξεις των θηλών είναι εκατοντάδες με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη περιοχή να είναι πολύ ευαίσθητη στο άγγιγμα, το φύσημα και την «υγρή επαφή» με το στόμα του ερωτικού μας συντρόφου.

Το παιχνίδι με τις θηλές είναι υπέροχο και για τους δύο παρτενέρ.

Το τμήμα του εγκεφάλου που «ορίζει» την ηδονή και την επιθυμία παίρνει φωτιά με το άγγιγμα των θηλών, την ίδια που ανάβει ο εραστής όταν παίζει, περιποιείται και «γεμίζει» ερωτικά τον κόλπο ή την κλειτορίδα της γυναίκας.

Bonus συμβουλές…

Το παιχνίδι με τις θηλές δε σημαίνει απαραιτήτως ότι θα φτάσετε σε οργασμό, μπορείτε να παίζετε και χωρίς να έχετε στο μυαλό σας τον τελικό προορισμό.

Όμως αν θέλετε να το φτάσετε στα πιο «υγρά και έντονα άκρα» ιδού κάποιες συμβουλές για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

  • Φτιάξτε το κατάλληλο σκηνικό: Με τον τρόπο αυτό, δηλαδή κλείνοντας τα φώτα, ανάβοντας μερικά κεριά και ακούγοντας μερικές αισθησιακές μελωδίες δημιουργείτε ένα σέξι και χαλαρωτικό περιβάλλον, το οποίο μπορεί πραγματικά να τονώσει τη διάθεσή σας.
  • Καθίστε/ ξαπλώστε αναπαυτικά: Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να επικεντρωθείτε στην αίσθηση της ευχαρίστησης, χωρίς να νιώθετε άβολα.
  • Αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί: Σκεφτείτε τι σας ερεθίζει. Η φαντασία μπορεί να σας βοηθήσει να «πάρετε φωτιά» όσο παίζετε με τον εαυτό σας.
  • Πάρτε το χρόνο σας: Με αυτό τον τρόπο θα απολαύσετε όλες τις διαφορετικές αισθήσεις που χαρίζει αυτό το παιχνίδι με το στήθος σας. Πειραματιστείτε με τεχνικές για να βρείτε αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλά.
  • Ξεκινήστε με τα δάχτυλά σας: Για αρχή τα δάχτυλα και η γλώσσα του συντρόφου σας, ωστόσο, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε λάδι, λοσιόν, σφιγκτήρες και δονητές θηλών που μπορούν πραγματικά να αυξήσουν την απόλαυση.

Μην μένετε μόνο στο γλείψιμο

Ναι, δεν χρειάζεται να μείνετε μόνο στο γλείψιμο. Υπάρχει και το πιπίλισμα, το οποίο προσφέρει επίσης πολύ μεγάλη απόλαυση.

Μην περιορίζεστε μόνο στο γλείψιμο, όταν μπορείτε να προχωρήσετε παρακάτω, στο πιπίλισμα.

Με τον τρόπο αυτό, ο άντρας θα διεγείρει επιπλέον ροή αίματος και θα αυξήσει την ευαισθησία της θηλής, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024