Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ: «Ωραίος τύπος ο Άρνε Σλοτ, ανυπομονώ να τον δω στη Λίβερπουλ»

Κλοπ: «Ωραίος τύπος ο Άρνε Σλοτ, ανυπομονώ να τον δω στη Λίβερπουλ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Άρνε Σλοτ που είναι ο βασικός υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει στη Λίβερπουλ.

Η διοίκηση της Λίβερπουλ διαπραγματεύεται με την Φέγενορντ, προκειμένου να κάνει δικό της τον Άρνε Σλοτ από το ερχόμενο καλοκαίρι και να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί στον πάγκο της με την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ.

Μια επιλογή που όπως φαίνεται υποστηρίζει και ο Γερμανός προπονητής, ο οποίος στην συνέντευξη Τύπου, για τον αγώνα πρωταθλήματος των Reds με την Γουέστ Χαμ (27/4,14:30), αναφέρθηκε στον Ολλανδό συνάδελφό του μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Ο Γιούργκεν Κλοπ υποκλίθηκε στον Άρνε Σλοτ και μίλησε για τη δουλειά που έχει κάνει στην Φέγενορντ.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τον προπονητή της Φέγενορντ ο Κλοπ απάντησε: «Δεν ξέρω κάτι για αυτό, δεν εμπλέκομαι στην όλη διαδικασία. Αυτό που μου αρέσει είναι πως, εάν είναι ο εκλεκτός, θέλει να αναλάβει την Λίβερπουλ. Είμαι ενθουσιασμένος. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει ποδόσφαιρο η ομάδα του. Όλα όσα ακούω για αυτόν είναι πως είναι ένας ωραίος τύπος. Εάν είναι αυτός η λύση, ανυπομονώ να δω.

Όλα φαίνονται ωραία», τόνισε αρχικά ο Γερμανός, για να προσθέσει με νόημα: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα από την Έβερτον και για την κατάσταση της ομάδας μου. Η δουλειά του προπονητή της Λίβερπουλ είναι η καλύτερη στο κόσμο. Το γεγονός πως δεν τα πηγαίνουμε καλά στο φινάλε της φετινής σεζόν ενδεχομένως να τον βοηθήσει στην πρώτη του σεζόν στο Άνφιλντ, αφού θα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024