Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού ξεκίνησε το σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον σπουδαίο Ιταλό προπονητή Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντάνιελ Καστελάνι στην τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.

O σπουδαίος Ιταλός προπονητής, Αντρέα Γκαρντίνι, θα αποφασίσει για το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το θέμα που καίει είναι αυτό το Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει και  ο Ιταλός νέος προπονητής των ερυθρόλευκων θα αποφασίσει μέσα στις επόμενες ημέρες, για την παραμονή ή όχι του Κουβανογερμανού ακραίου.

Τα ονόματα της «ερυθρόλευκης» λίστας

Οι Πειραιώτες, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις ακραίων, όπως του 25χρονου Ιρανού Μεϊσάμ Σαλέχι (διεθνής με την Εθνική Ιράν), του 34χρονου Καναδού πρώην διεθνή Τζον Γκόρντον Πέριν και του 35χρονου Αργεντινού Φακούντο Κόντε (χάλκινος Ολυμπιονίκης του Τόκιο).

Τις επόμενες ημέρες, μετά και την επισημοποίηση της πρόσληψης του Γκαρντίνι, ο Ολυμπιακός θα «τρέξει» πιο έντονα τον μεταγραφικό του σχεδιασμό με άμεσο στόχο να δημιουργηθεί μια ομάδα ισχυρή σε όλα τα επίπεδα με στόχο να κατακτήσει άλλο ένα πρωτάθλημα και να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, μετά από τις σχετικές συζητήσεις που θα γίνουν με τον Αντρέα Γκαρντίνι, θα πάρει όλες τις απαραίτητες αποφάσεις για τη νέα σεζόν, έχοντας πάντα ως στόχο τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας, που θα σαρώσει για μια ακόμα χρονιά τους τίτλους στην Ελλάδα και θα διεκδικήσει με αξιώσεις μια σπουδαία ευρωπαϊκή διάκριση.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων» με στόχο την Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός κοντράρονται στην τελευταία αγωνιστική των play off, με φόντο την τρίτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, λίγες μέρες πριν τους δύο τελικούς που έχουν…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024