Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η στάση που φέρνει πάντα τις γυναίκες σε οργασμό

Αυτή είναι η στάση που φέρνει πάντα τις γυναίκες σε οργασμό

Δεν το λέμε εμείς, η επιστήμη!

Ας είμαστε λίγο ειλικρινείς με τους εαυτούς μας. Κάνουμε σεξ με σκοπό να έρθουμε σε οργασμό. Εντάξει είναι και η απόλαυση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, αλλά απώτερος σκοπός ο οργασμός.

Κάθε άνθρωπος που έχει κάνει σεξ αρκετές φορές έχει προλάβει να φτιάξει ένα «οπλοστάσιο», αλλά και μια λίστα με πράγματα που του αρέσουν και τον κάνουν να φτάνει στην κορύφωση.

Οι στάσεις αυτές διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και σχετίζονται με διάφορους παράγοντες μεταξύ αυτών και τα φετίχ.

Ωστόσο, εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε πως υπάρχει μια στάση η οποία, σύμφωνα με την επιστήμη, φέρνει τις γυναίκες σε οργασμό ΚΑΘΕ φορά!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mailη εν λόγω στάση αποτελεί παραλλαγή μιας πολύ απλής και συνηθισμένης στάσης: Του ιεραποστολικού. Ποια είναι η διαφορά; Ένα μαξιλάρι.

Ερευνητές στην ιδιωτική γυναικολογική κλινική New H. Medical στη Νέα Υόρκη διαπίστωσαν ότι η πιο κλασική στάση στο σεξ, αυτή του ιεραποστολικού που θέλει τον άντρα πάνω από τη γυναίκα είναι ο καλύτερος τρόπος για να διεγερθεί η κλειτορίδα, να αυξηθεί η ροή αίματος στην περιοχή και κατ’ επέκταση να επιτευχθεί ο οργασμός.

Στη μελέτη συμμετείχε ένα ζευγάρι (άντρας-γυναίκα), που κλήθηκε να δοκιμαστεί σε πέντε διαφορετικές στάσεις του σεξ:

  • Στα τέσσερα (doggy)
  • Στη στάση του λωτού
  • Στο ιεραποστολικό
  • Στο ιεραποστολικό με μαξιλάρι
  • Στο cowgirl (εκείνη από πάνω)

Το ζευγάρι παρέμενε σε κάθε ερωτική θέση για περίπου 10 λεπτά, με τους ερευνητές να χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια αυτή ένα σαρωτή υπερήχων που μετρούσε τη ροή του αίματος στην κλειτορίδα.

Όπως παρατήρησαν, οι στάσεις που έφερναν τη γυναίκα πρόσωπο με πρόσωπο με τον άντρα ενίσχυαν την σωματική επαφή και τριβή, αλλά και την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, οδηγώντας την πιο εύκολα σε κορύφωση.

Εν αντιθέσει, στο doggy η επαφή που προκαλούταν με την κλειτορίδα δεν ήταν άμεση με αποτέλεσμα είναι η αύξηση της ροής του αίματος ήταν αμελητέα.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ότι όταν έμπαινε στο παιχνίδι το μαξιλάρι, είτε το συμβατικό που χρησιμοποιούμε στον ύπνο, είτε το ειδικό μαξιλάρι που πωλείται σαν ερωτικό βοήθημα στα sex shops, τότε η κυκλοφορία του αίματος στην κλειτορίδα αυξανόταν κατακόρυφα.

«Το μαξιλάρι ανυψώνει τους γοφούς και με αυτό τον τρόπο επιτρέπει ακόμα πιο βαθιά διείσδυση και πιο έντονη τριβή της κλειτορίδας με τη βουβωνική χώρα» διευκρινίζει η επικεφαλής της έρευνας Dr. Kimberley Lovie.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024