Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Να βάζετε αντηλιακά την επόμενη φορά»

«Να βάζετε αντηλιακά την επόμενη φορά»

Η Μπαρτσελόνα ξέχασει τι σημαίνει γκολ, αλλά για τον Τσάβι για όλα φταίει το γκαζόν και ο... ήλιος

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα «ξέχασαν» πώς να στέλνουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις και δεύτερο σερί στη Λα Λίγκα οι Μπλαουγκράνα δεν κατάφεραν να σκοράρουν, μένοντας στο 0-0 με τη Χετάφε. Η διαφορά της Μπάρτσα με τη δεύτερη Ρεάλ μειώθηκε στους 11 βαθμούς και ενώ απομένουν εννέα αγωνιστικές για να πέσει η αυλαία.

Παρόμοια κακή στατιστική στην παραγωγικότητα είχε να εμφανίσει η Μπάρτσα 30 χρόνια στο πρωτάθλημα σε μία σεζόν και οκτώ σε παιχνίδια όλων των διοργανώσεων.

Αυτό που συζητήθηκε ωστόσο περισσότερο δεν ήταν η αφλογιστία των Μπλαουγκράνα αλλά οι δικαιολογίες που επικαλέστηκε ο Τσάβι. Ο προπονητής της Μπάρτσα αναφέρθηκε στο στεγνό και ακούρευτο χορτάρι λέγοντας πως δεν μπορείς να παίξεις σε τέτοιες συνθήκες. «Η μπάλα κολλούσε. Ακόμα και για τη Χετάφε ήταν άσχημα. Είναι σημαντικό ο αγωνιστικός χώρος να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Δεν πρόκειται για δικαιολογία».

Για το ακούρευτο χορτάρι αναφέρθηκε και ο Τερ Στέγκεν: «Εχετε παίξει ποτέ ποδόσφαιρο; Ξέρετε τι σημαίνει να είναι στεγνός ο αγωνιστικός χώρος;  Λόγω αυτού του γεγονότος παίξαμε εντελώς διαφορετικά και δεν είναι συνηθισμένο».

Στη συνέχεια ο Τσάβι παραπονέθηκε γιατί το ματς διεξήχθη απόγευμα και όχι βράδυ. «Εχουμε συνηθίσει να παίζουμε βράδυ, όταν δεν υπάρχει ήλιος, αυτό είναι προφανές».

Ποδόσφαιρο ή Formula 1;

Ο ομόλογός του της Χετάφε, Κίκε Φλόρες όταν πληροφορήθηκε το περιεχόμενο των δηλώσεων του Τσάβι σύστησε στα μέλη της Μπάρτσα την επόμενη φορά να βάζουν αντηλιακό ή ενυδατική κρέμα μετά την ηλιοθεραπεία.

Για το ψηλό χορτάρι παραδέχτηκε πως βοηθά την ομάδα του να επιτίθεται καλύτερα, τονίζοντας πως η Χετάφε ακολούθησε τους κανονισμούς. «Μιλάμε για ποδόσφαιρο ή για φόρμουλα 1; Ακολουθήσαμε τους κανονισμούς. Είναι σαν να μιλάμε για το αν τα ελαστικά είναι σκληρά ή μαλακά», συμπλήρωσε ο Φλόρες.

Εκτός από τη νέα απώλεια βαθμών η Μπάρτσα έχασε και τον Σέρτζι Ρομπέρτο για τουλάχιστον έναν μήνα λόγω θλάσης στον αριστερό μηρό.

Στην επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Τσάβι υποδέχεται την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Λα Λίγκα, την Ατλέτικο Μαδρίτης. Με την επικράτησή τους με 2-1 επί της Αλμερία με δύο γκολ του Γκριεζμάν οι Κολτσονέρος έφτασαν τις έξι σερί νίκες, ενώ συμπλήρωσαν 13 αγώνες χωρίς ήττα.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024