Εκτός της ευρωομάδας «Left» ο Αλέξης Γεωργούλης
Ο Αλέξης Γεωργούλης τέθηκε εκτός της ευρωομάδας «Left» μετά την καταγγελία για «βιασμό και σωματική βία» σε βάρος του.
Εκτός της ομάδας «Left» του ευρωκοινοβουλίου τέθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης, μετά την καταγγελία σε βάρος του ευρωβουλευτή για «βιασμό και σωματική βία». Ο ευρωβουλευτής είχε ήδη βρεθεί εκτός ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που έγινε γνωστή η καταγγελία ενώ, όπως δήλωσε σήμερα, η Πόπη Τσαπανίδου, του έχει ζητηθεί να παραδώσει την έδρα του στην ευρωβουλή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας Left, μετά την ενημέρωση για τις καταγγελίες σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για ποινικά αδικήματα και το αίτημα των βελγικών Αρχών για άρση της ασυλίας του, αποφασίστηκε να τεθεί εκτός ομάδας, με άμεση ισχύ.
Η απόφαση ελήφθη από κοινού με τον Αλέξη Γεωργούλη μέχρι την «επίλυση» της υπόθεσης, όπως αναφέρεται.
«Λαμβάνουμε εξαιρετικά σοβαρά υπόψη τις κατηγορίες και δεσμευόμαστε να προλαμβάνουμε και να εξαλείφουμε κάθε μορφή βίας και παρενόχλησης. Στεκόμαστε στο πλευρό όλων των επιζώντων της έμφυλης βίας. Θεωρούμε επίσης απαράδεκτη την αποκάλυψη των προσωπικών πληροφοριών της καταγγέλλουσας στα μέσα ενημέρωσης».
- Σήμερα έχω ραντεβού με τον «Πούτιν» -Οι διάλογοι που πρόδωσαν το κύκλωμα με τα λαθραία τσιγάρα
- Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η νέα «Τζένη Τζένη» στη σκηνή του Νίκου Καραθάνου
- O Σιάο με τον Γιάννη Αντετοτοκούνμπο και τα αδέλφια του, παρακολούθησαν τον τελικό του Super Bowl (vids+pics)
- Νέα Πέραμος: Γνώριζε τους δολοφόνους του ο 27χρονος – Τι λέει ο πατέρας του για τα κληρονομικά
- Κατασκοπεία: Τα μυστικά του κινέζικου λογισμικού στο κινητό του 54χρονου σμήναρχου
- Στις αρχές της καριέρας του, ο Ίθαν Χοκ δεν άντεχε τον Μπίλι Κράνταπ – Τώρα, είναι φίλοι





