
Εκτός της ευρωομάδας «Left» ο Αλέξης Γεωργούλης
Ο Αλέξης Γεωργούλης τέθηκε εκτός της ευρωομάδας «Left» μετά την καταγγελία για «βιασμό και σωματική βία» σε βάρος του.
Εκτός της ομάδας «Left» του ευρωκοινοβουλίου τέθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης, μετά την καταγγελία σε βάρος του ευρωβουλευτή για «βιασμό και σωματική βία». Ο ευρωβουλευτής είχε ήδη βρεθεί εκτός ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που έγινε γνωστή η καταγγελία ενώ, όπως δήλωσε σήμερα, η Πόπη Τσαπανίδου, του έχει ζητηθεί να παραδώσει την έδρα του στην ευρωβουλή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας Left, μετά την ενημέρωση για τις καταγγελίες σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για ποινικά αδικήματα και το αίτημα των βελγικών Αρχών για άρση της ασυλίας του, αποφασίστηκε να τεθεί εκτός ομάδας, με άμεση ισχύ.
Η απόφαση ελήφθη από κοινού με τον Αλέξη Γεωργούλη μέχρι την «επίλυση» της υπόθεσης, όπως αναφέρεται.
«Λαμβάνουμε εξαιρετικά σοβαρά υπόψη τις κατηγορίες και δεσμευόμαστε να προλαμβάνουμε και να εξαλείφουμε κάθε μορφή βίας και παρενόχλησης. Στεκόμαστε στο πλευρό όλων των επιζώντων της έμφυλης βίας. Θεωρούμε επίσης απαράδεκτη την αποκάλυψη των προσωπικών πληροφοριών της καταγγέλλουσας στα μέσα ενημέρωσης».
- Αν έχεις κατακτήσεις, μπορεί να χάσεις ρόλο στο Χόλιγουντ
- Artemis II: Εντυπωσιακές εικόνες της Γης από το διάστημα – Live βίντεο από την αποστολή
- Ο Τσιτσιπάς ονειρευόταν τη… Eurovision, πριν αφοσιωθεί στο τένις (vid)
- Δουδωνής: «Να τους αποπέμψει και μετά να παραιτηθεί ο κ. Μητσοτάκης»
- Η ΚΕΔ αποκάλυψε τα τρία κριτήρια για τους νέους πίνακες διαιτητών
- Βιολάντα: Διάβρωση του αγωγού προπανίου από λάθος τοποθέτηση δείχνει το πόρισμα του ΕΜΠ



