Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα

Ζώδια: Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας δεν φιλοξενούν κάποιο αστρολογικό γεγονός, ωστόσο, στις 20 Απριλίου ανοίγει ο κύκλος των εκλείψεων με την Ηλιακή έκλειψη στην τελευταία μοίρα του Κριού.

Μοιραία γεγονότα και μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους θα έχουν κυρίως οι γεννημένοι τις πολύ τελευταίες μέρες σε ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί- Αιγόκεροι). Ο Ήλιος λίγο μετά την ίδια ημέρα θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και θα κλείσει το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο.

Ξεκαθαρίσματα και οριστικά τέλη στις σχέσεις και τις υποθέσεις τους μπορούν να περιμένουν κατά βάση οι Σταθεροί των πρώτων ημερών (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί – Υδροχόοι). Στις 22 του μήνα ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στην 15ο μοίρα του Ταύρου και θα φέρει τα αναμενόμενα εμπόδια και τις ανάλογες καθυστερήσεις στα 2α δεκαήμερα των ζωδίων, ειδικά σε αυτά του Σταθερού Σταυρού, αλλά και θα λύσει πολλές ανοιχτές εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Κριός

Η κατάσταση των οικονομικών σου σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτό το διάστημα και σκέφτεσαι διαρκώς, εάν και πώς θα μπορούσες να βελτιώσεις το εισόδημα, ενώ μπορεί να αρχίσεις να νιώθεις έντονα δυσαρεστημένος/η με το μισθό και να ψάξεις για κάποια παράλληλη απασχόληση. Το διάστημα αυτό δεν είναι καθόλου ευνοϊκό για να ζητήσεις αύξηση.

Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή θα φέρει σημαντικές εξελίξεις και γεγονότα για τα επαγγελματικά σου και την πορεία της καριέρας σου. Τα αισθηματικά σε καλύτερη μοίρα.

Δίδυμοι

Διανύεις μία περίοδο έντονων προσωπικών διεργασιών και το ζητούμενο σου είναι από τη μία να βρεις τις ισορροπίες και να βάλεις σε μία τάξη τις σκέψεις.

Καρκίνος

Ανακατατάξεις θα υπάρξουν στο φιλικό σου κύκλο και είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να απομακρυνθείς από κάποια άτομα που πλέον βλέπεις πως η επαφή μαζί τους δεν σε εξελίσσει, αντιθέτως μπορεί να σε πηγαίνει και πίσω ή να σε γεμίζουν με τοξικότητα. Αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεσαι δίπλα σου πιο υποστηρικτικά άτομα.

Λέων

Το τοπίο των σχέσεων και των συνεργασιών σου πρόκειται να αλλάξει ριζικά, ενώ κάποιες από αυτές θα λήξουν, έχοντας πια κάνει τον κύκλο τους.

Παρθένος

Σε πιο προσωπικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή σου, ενώ λόγω κάποιων θεμάτων υγείας ίσως αναγκαστείς να κόψεις κάποιες αγαπημένες σου «κακές» συνήθειες.

Ζυγός

Τα χρέη και οι οφειλές σου θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτό το διάστημα και είναι πολύ πιθανό να επαναδιαπραγματευθείς τους όρους κάποιου δανείου, ενώ μπορεί να σου σκάσουν και παλιά χρωστούμενα που δεν ήξερες ότι είχες.

Σκορπιός

Οι σχέσεις σου πάντως με τους συναδέλφους σου ή άλλα άτομα που συναναστρέφεσαι θα μεταβληθούν, ενώ μπορεί να χαθείς με ορισμένους. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις σε θέματα υγείας, ώστε εάν υπάρχει κάποιο μικρό θεματάκι, να το προλάβεις, πριν σου δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα.

Τοξότης

Θα διαπιστώσεις πως η καθημερινότητά σου χρειάζεται κάποιες μικρές βελτιωτικές αλλαγές για να γίνει πιο εύκολη και λειτουργική και θα διαμορφώσεις εκ νέου το πρόγραμμά σου. Στο χώρο της δουλειάς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις με συναδέλφους, αλλά και να γίνουν λάθη από απροσεξία ή βιασύνη.

Αιγόκερως

Εάν είσαι ελεύθερος/η, ίσως να απογοητευτείς αρκετά, λόγω της απόρριψης που θα δεχτείς από κάποιο πρόσωπο που σε ενδιέφερε πολύ ή να κάνεις μία καινούρια γνωριμία που μεν την χαρακτηρίζουν το πάθος και τα έντονα συναισθήματα, όμως προς στιγμήν παραβλέπεις πολλές κόκκινες σημαίες…

Υδροχόος

Με τους δικούς σου, από την άλλη, θα είναι πολλές φορές δύσκολη η επικοινωνία και λόγω ασυνεννοησίας μπορεί να υπάρξουν αρκετοί καβγάδες. Παρατηρώντας το χώρο του σπιτιού, ίσως αποφασίσεις πως χρειάζεται να κάνεις μία ανακαίνιση, ενώ μπορεί να προκύψουν και βλάβες.

Ιχθείς

Πιθανώς να σε ταλαιπωρήσει κάποια ζημιά στο μεταφορικό σου μέσο ή μία βλάβη του τεχνολογικό σου εξοπλισμού. Απόφυγε τα γραπτά μηνύματα ή έλεγχε πάντα, εάν τα έχει λάβει ο παραλήπτης, ειδικά εάν είναι σημαντικά.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024