Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Πώς θα είναι η Κυριακή σας

Ζώδια: Πώς θα είναι η Κυριακή σας

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα μέχρι μετά το μεσημέρι ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος)

Κυριακή σήμερα, ημέρα χαλάρωσης για πολλούς αλλά και επιφύλαξης για κάποιους άλλους. Ερωτισμός και αισθηματικές αποκαλύψεις αλλά και αλλαγή πλάνων.

Οι προβλέψεις αναλυτικά

Κριός

Η μέρα είναι ευνοϊκή για να λάβεις βοήθεια σε οικονομικά θέματα. Βλέπεις τις προτεραιότητες και τους στόχους σου ξεκάθαρα και επαναφέρεις τα πάντα στη σωστή τους τροχιά και σε τάξη.

Ταύρος

Παρά τα εμπόδια που θα προκύψουν ξαφνικά αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβεις δράση σε ένα σημαντικό έργο, αλλά και για να προσθέσεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου.

Δίδυμοι

Η σημερινή αντίθεση Σελήνης – Κρόνου, σου υπενθυμίζει τις δεσμεύσεις σου, προκαλώντας σε να βρεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της δημόσιας ζωής σου. Έχεις μεγαλύτερη ανάγκη τώρα από ασφάλεια και οικειότητα.

Καρκίνος

Με την αντίθεση της Σελήνη με τον Κρόνο να επηρεάζει την επικοινωνία σου, μπορεί να υπάρξει κάποια απογοήτευση με τις διαφορές απόψεων. Ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσεις την ηρεμία σου είναι να εκτελέσεις τα καθήκοντά σου ακολουθώντας τους κανόνες.

Λέων

Ανταγωνιστικές συμπεριφορές επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα. Προσοχή να μην σε καταβάλει και σου αλλάξει τη διάθεση γιατί είναι κάτι περαστικό. Μείνε κοντά στους στόχους σου.

Παρθένος

Η Σελήνη αντιτίθεται στον Κρόνο σήμερα και θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις μικρά εμπόδια που σε αναγκάζουν να κάνεις μικρές αλλαγές και βελτιώσεις που θα σε βοηθήσουν μακροπρόθεσμα. Άκουσε τα συναισθήματα σου, αλλά πρόσεξε την τάση σου να κολλάς σε προβληματικές περιοχές.

Ζυγός

Σήμερα νιώθεις έντονα την ανάγκη να κάνεις ένα διάλειμμα από υπερβολικά απαιτητικές καταστάσεις. Δεν είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα και πέφτεις σε εσωστρέφεια.

Σκορπιός

Ένα ενδιαφέρον θέμα που αφήνει περιθώρια για ζωηρές συζητήσεις είναι ιδανικό για την τρέχουσα διάθεσή σου.

Τοξότης

Μια καλή μέρα για να προωθήσεις δημιουργικά έργα, καθώς είσαι σε πολύ παραγωγική φάση και βλέπεις τις προκλήσεις ως διασκέδαση.

Αιγόκερως

Σήμερα θα υπάρξουν και όμορφες συνδέσεις και επαφές. Επίσης, θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου.

Υδροχόος

Μια πιο βαθιά εστίαση στα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με την επιθυμία σου να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά. Δεν φοβάσαι μια πρόκληση που προκύπτει σήμερα.

Ιχθείς

Εστίασε την προσοχή σου σε πράγματα που δεν ενδιαφέρουν κι αυτό θα σου κάνει καλό. Ευτυχώς οι ικανοποιητικές και υποστηρικτικές ανταλλαγές είναι ισχυρές. Είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβεις δράση σε ένα σημαντικό έργο.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024