Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό το ζώδιο θα ζήσει τον απόλυτο έρωτα μέσα στο Πάσχα!

Αυτό το ζώδιο θα ζήσει τον απόλυτο έρωτα μέσα στο Πάσχα!

Δείτε αναλυτικά...

Ο Κώστας Λεφάκης εμφανίζεται ως «φτερωτός θεός», ρίχνοντας τα βέλη του έρωτα στα ζώδια και τονίζοντας, ότι η αγάπη θα έρθει στα πόδια ενός εξ αυτών.

Όπως αναφέρει ο αστρολόγος, μέσα από το Elle.gr, το τετράγωνο Αφροδίτης και Ουρανού σημαίνει μεν δύσκολη όψη στα αισθηματικά και αναγκαστική προσγείωση στην πραγματικότητα, αλλά όχι για όλους, με τη Λίτσα Πατέρα να δίνει παράλληλα σανίδα σωτηρίας.

Δείτε αναλυτικά…

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστες εκπλήξεις μπορεί να έχετε στα οικονομικά σας, από κάποια πηγή που δεν περιμένατε. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας προσφέρει μία προσωρινή ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία πολύ καλή γνωριμία μπορεί να τονώσει την αισθηματική σας ζωή. Η διάθεσή σας βελτιώνεται, αλλά θα πρέπει ακόμα να φανείτε πιο προσεκτικοί σε κάποιες επείγουσες υποχρεώσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέα οράματα εμφανίζονται στον επαγγελματικό σας τομέα και η ψυχολογία σας βελτιώνεται. Φερθείτε με ευελιξία και υπομονή και βάλτε σε εφαρμογή τα δημιουργικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείχνετε ιδιαίτερα ευρηματικοί σήμερα, κάτι που μπορεί να σας αποδώσει καρπούς στον εργασιακό σας χώρο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε κάποιες κρίσιμες αποφάσεις σας.

ΛΕΩΝ

Πολλές επαφές και διαπραγματεύσεις σας καθηλώνουν. Αξιοποιείστε το την διπλωματία και την καλή σας διάθεση για να εξασφαλίσετε την υποστήριξη κάποιου ατόμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτι αλλάζει ξαφνικά στην δουλειά σας, και οι θετικές προοπτικές αναπτερώνουν τις ελπίδες σας. Οι σχέσεις σας ευνοούνται, και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει και στα χρηματοοικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να καλλιεργήσετε κάποια σχέση που θα σας βοηθήσει οικονομικά τώρα. Ασχοληθείτε περισσότερο με την τακτοποίηση κάποιων εκκρεμοτήτων στο σπίτι σας με διακριτικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα μπορεί να φανεί ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα σχέδιά σας, αλλά δεν θα πρέπει να εμπιστευτείτε εύκολα κάποιες υποσχέσεις που θα σας δώσουν. Μην ρισκάρετε χρήματα τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα πάντα δείχνουν να κινούνται θετικά όσον αφορά την οικονομική σας υποδομή, και μία νέα εποχή αρχίζει για σας. Ο δρόμος για μία επιτυχημένη πορεία ανοίγει τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα νέα δεδομένα σας ανοίγουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες και σας σπρώχνουν να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας προς το καλύτερο. Προσέχετε νομικές υποχρεώσεις σας στην δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σας προτρέπει να κάνετε όνειρα και να ανακαλύψετε νέες διαστάσεις στην ζωή σας. Δείτε το μέλλον σας με περισσότερη αισιοδοξία αλλά και σύνεση.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα μπορείτε να είστε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί όσον αφορά την οικονομική σας δυνατότητα. Το ένστικτό σας είναι αλάνθαστο και σας οδηγεί σε επιτυχίες.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024