Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Με αισιοδοξία ξεκινά η Μεγάλη εβδομάδα

Ζώδια: Με αισιοδοξία ξεκινά η Μεγάλη εβδομάδα

Η Σελήνη και σήμερα είναι στον Τοξότη και θα ανακτήσουμε το κέφι και την αισιοδοξία μας. Θα είμαστε πιο χαλαροί και γελαστοί, θα ξαναβρούμε τον ενθουσιασμό, την παιδικότητα και το χιούμορ μας,

Με αισιόδοξη διάθεση ξεκινά η εβδομάδα και ειδικά στα ζώδια της φωτιάς τους Κριούς, τους Λέοντες και τους Τοξότες.

Κριός

Με την Σελήνη στον Τοξότη η μέρα σου χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια και διάθεση για επικοινωνία, ενώ καλείσαι να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για εξόδους και ταξίδια, κρατώντας τις καλές στιγμές που δεν θα είναι και λίγες.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια οικονομική αβεβαιότητα, αλλά όσο κι αν στριμωχτείς κάποιες στιγμές από τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις, θα υπάρξουν παροχές και έσοδα.

Δίδυμοι

Με την Σελήνη απέναντί σου, η δημοφιλία σου είναι μεγάλη και προσελκύεις άτομα που αν μη τι άλλο εξάπτουν την περιέργειά σου και θέλεις να αποκτήσεις επαφή μαζί τους.

Καρκίνος

Δώσε την δέουσα σημασία στην υγεία και τη διατροφή σου και μετρίασε φαγητά, ποτά και ξενύχτια, που καταπονούν άσκοπα τον οργανισμό σου. Είναι η ιδανική μέρα για να ξεκινήσεις μια αποτοξίνωση, άλλωστε Μεγάλη Βδομάδα είναι!

Λέων

Χαρά και ζωή στην προσωπική σου ζωή, η οποία μπορεί και πρέπει να είναι διασκεδαστική και όμορφη, ανεξάρτητα με τις όποιες αβεβαιότητες.

Παρθένος

Μια ανακατωσούρα στο σπίτι ή την οικογένειά σου και το πιο απλό που θα μπορούσε να συμβεί είναι μια αλλαγή διαρρύθμισης ή μια μετακόμιση.

Ζυγός

Γίνεσαι πιο εξωστρεφής και η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με κόσμο θα είναι μεγάλη. Βόλτες, ψώνια, καφές και ξεπορτίσματα είναι μέσα στο σημερινό πλάνο σου.

Σκορπιός

Καλό είναι να αποφύγεις να εμπλακείς σε περιπτώσεις που σου υπόσχονται εύκολο και γρήγορο κέρδος, αφού το πιο πιθανό είναι να βγεις χαμένος/η, παρά κερδισμένος/η. Αντίθετα, μπορείς να ψάξεις για να βρεις μια νέα πηγή εσόδων, που θα σου προσφέρει σταδιακά ένα ικανοποιητικό ποσό.

Τοξότης

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, θα μείνεις αρκετά ικανοποιημένος/η από τις πολλές εναλλαγές, που θα σου δώσουν την ευκαιρία να γνωριστείς και να έρθεις σε επαφή με πολύ και διαφορετικό κόσμο, που όλο και κάτι ενδιαφέρον έχει να σου μάθει.

Αιγόκερως

Ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες, που όσο θα ασχολείσαι μαζί τους για να βρεις τι παίζει, τόσο θα χάνεις.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον Τοξότη, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σου, με διάφορες τραγελαφικές καταστάσεις.

Ιχθύες

Στα επαγγελματικά σου, πολλά γίνονται χωρίς προφανή λόγο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν ιδέες και πλάνα αρκετά φιλόδοξα, που θα σε ενθουσιάσουν.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024