Θλίψη προκαλεί ο θάνατοςενός 90χρονου το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, στα Τρίκαλα, την ώρα που έκανε τα ψώνια του για το τραπέζι του Πάσχα.
Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, την ώρα ψώνιζε ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Πελάτες του σούπερ μάρκετ και εργαζόμενοι έσπευσαν να βοηθήσουν ενώ αμέσως έφτασε στο σημείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ο 90χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας