Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πριγκίπισσα Σαρλίν: Η κοινή εμφάνιση με τον Αλβέρτο μετά από καιρό

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Η κοινή εμφάνιση με τον Αλβέρτο μετά από καιρό

Η πρώην ολυμπιονίκης κολυμβήτρια φόρεσε ένα λαμπερό μαύρο φόρεμα με παγιέτες για να συνοδεύσει τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην Ιταλία.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό επέδειξε για άλλη μία φορά την υψηλή αίσθηση μόδας και καλαισθησίας που διαθέτει σε επίσημο δείπνο στη Φλωρεντία χθες το βράδυ.

Το βασιλικό ζευγάρι εθεάθη να φτάνουν μαζί σε ένα δείπνο για τον εορτασμό της 160ης επετείου του προξενείου της Μονεγάσκας, όπου ο πρίγκιπας έλαβε ως δώρο ένα πορτρέτο της μητέρας του, της αείμνηστης Grace Kelly.

Η εμφάνιση της Σαρλίν που «μαγνήτισε» τα βλέμματα ολων

Η εμφάνιση της Σαρλίν και του Αλβέρτου έγινε αφού το παλάτι του Μονακό αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία διέψευσε τις φήμες ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου.

Συγκεκριμένα, αφού το γαλλικό περιοδικό «Royauté» ανακοίνωσε ότι ο 12χρονος γάμος τους έφτασε στο τέλος του, ένας εκπρόσωπος δήλωσε ότι το ζευγάρι «αρνείται επισήμως τις κακόβουλες φήμες που διακινεί το περιοδικό».

Η μητέρα δύο παιδιών ήταν λαμπερή μέσα στο αστραφτερό μαύρο φόρεμα από παγιέτες, το οποίο είχε μακριά διάφανα μανίκια.

Το pixie κούρεμά της ήταν χτενισμένο σε ένα slick back do, αναδεικνύοντας τις πλατινέ ξανθές ανταύγειες της, και η Σαρλίν επέλεξε να ολοκληρώσει την λαμπερή εμφάνισή της ένα απαλό βραδινό μακιγιάζ, με μια πινελιά eyeliner.

Η κομψή μητέρα δύο παιδιών συνόδευσε τον σύζυγό της στο επίσημο δείπνο, όπου του χαρίστηκε ένα πορτρέτο της μητέρας του, της αείμνηστης Grace Kelly, από τον Ιταλό καλλιτέχνη Nano Campeggi.

Ο πρίγκιπας έδειχνε εξίσου κομψός με ένα κοστούμι σε μαύρο χρώμα με ένα λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

Η απάντηση από τον Αλβέρτο στις φήμες για βασιλικό διαζύγιο

Μιλώντας στο περιοδικό «Hello»,  ο πρίγκιπας Αλβέρτος άφησε να εννοηθεί ότι η σύζυγός του ήταν ενθουσιασμένη με το έργο αποκατάστασης του παλατιού. Είπε χαρακτηριστικά ότι η Σαρλίν είναι «ενθουσιασμένη και χαρούμενη».

Όταν οι φήμες περί χωρισμού εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα, οι θαυμαστές παρατήρησαν επίσης, ότι η πρώην ολυμπιονίκης κολυμβήτρια, Σαρλίν είχε βγει κατά τη διάρκεια ενός σόλο ταξιδιού στο Μιλάνο χωρίς τη βέρα της.

Ωστόσο, αργότερα την ίδια ημέρα, το ζευγάρι έκανε κοινή εμφάνιση στα βραβεία «Γυναίκα της Χρονιάς» στο Μόντε Κάρλο, όπου η Σαρλίν εμφανίστηκε να φοράει τη βέρα της, δαψεύδοντας τις φήμες περί χωρισμού.

Sports in

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός από την ασύλληπτη ευρωπαϊκή του πορεία

Αυτά είναι τα συνολικά έσοδα του Ολυμπιακού φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024