Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Το πάρτυ στο «Έναστρον» συνεχίζεται από 21 Απριλίου!
Τα «μαγικά» βράδια στο «Έναστρον», που έγιναν πόλος έλξης από την πρώτη στιγμή και σάρωσαν τη νυχτερινή Αθήνα, συνεχίζονται δυναμικά, με τις ΜEΛΙSSES και τη Δέσποινα Βανδή να κάνουν την καρδιά της μουσικής να χτυπά δυνατά κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Mαζί τους τους Kings και την Τάνια Μπρεάζου.
Ο κόσμος έδειξε την προτίμηση του από την πρώτη στιγμή και ανέδειξε το «ΕΝΑΣΤΡΟΝ» ως την κορυφαία επιλογή διασκέδασης στην πόλη!
Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που μετά από ένα σύντομο διάλειμμα λόγω Πάσχα, το δίδυμο της επιτυχίας επιστρέφει για να εκτοξεύσει και πάλι τη διασκέδαση… στα ουράνια!
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!