Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Νατάσα Θεοδωρίδου αλλάζει τους όρους της διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αλλάζει τους όρους της διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα

Μπουζούκια από τις 23:00; Κι όμως γίνεται. Και... συμφέρει!

Παρασκευή βράδυ. Η ώρα είναι 11:00. Τα φώτα στην Ακτή Πειραιώς σβήνουν και η Νατάσα Θεοδωρίδου βγαίνει στη σκηνή.

Ναι, δεν έχει γίνει λάθος, είναι μόλις 11 το βράδυ. Αυτή είναι η ώρα που ανοίγει το πρόγραμμα στην Ακτή Πειραιώς και μάλιστα αυτό το κάνει η ίδια η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ένα πρόγραμμα που -μαζί με τον υπερταλαντούχο Γιώργο Κακοσαίο– ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο και για σχεδόν επτά μήνες «σάρωσε» τη νυχτερινή Αθήνα και δίκαια έφτασε να θεωρείται ένα από τα κορυφαία σχήματα της φετινής χρονιάς.

Η ώρα είναι σχεδόν 2 κι οδεύουμε προς το τέλος του προγράμματος, αφού πλέον έχουμε πιάσει τα… νησιώτικα. Κι όμως όλο το μαγαζί είναι όρθιο και χορεύει σα να μην υπάρχει αύριο.

Η εικόνα στο μαγαζί λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα

Περίπου στις 03:00 η αγαπημένη τραγουδίστρια καληνυχτίζει το κοινό. Το πρόγραμμα έχει μόλις ολοκληρωθεί.

Την επόμενη μέρα βρέθηκα σε άλλο σχήμα (ένα από τα πιο πολυσυζητημένα της φετινής χρονιάς) όπου και έφυγα -εξαντλημένος πια- στις 05:30 τα ξημερώματα, ενώ το πρόγραμμα συνεχιζόταν.

Γιατί πρέπει η διασκέδαση να σημαίνει ξενύχτι μέχρι τελικής πτώσης;

Περπατώντας προς το αυτοκίνητο σκεφτόμουν: Γιατί δεν μπορούσε να ήταν κι εδώ όπως το πρόγραμμα της Νατάσας Θεοδωρίδου; Γιατί πρέπει η διασκέδαση να σημαίνει ξενύχτι μέχρι τελικής πτώσης;

Γιατί έχουμε συνδέσει στην Ελλάδα τα «μπουζούκια» με διασκέδαση μέχρι τις 5 ή ακόμα και 6 το πρωί;

Και όμως αυτή είναι η αλήθεια. Για κάποιο λόγο έχει περάσει στην κουλτούρα των νυχτερινών κέντρων πως το πραγματικό πρόγραμμα ξεκινάει περίπου στη 01:00 και τελειώνει γύρω στις 05:00 (στην καλύτερη).

Ναι μεν αλλά…

Ωστόσο αυτό έχει τα εξής προβλήματα. Πρώτον όλα τα μαγαζιά, όταν παίρνεις να κάνεις κράτηση (εφόσον δεν είσαι κάποιος διάσημος, ή επιχειρηματίας ή τέλος πάντων πλούσιος) σου λένε να είσαι εκεί στις 11:00 το αργότερο, αλλιώς θα δώσουν το τραπέζι σου αλλού.

Από τη μια είναι λογική απαίτηση από τα μαγαζιά, προκειμένου να μπορέσει ο κόσμος να μπει οργανωμένα στα τραπέζια. Ειδάλλως θα γινόταν «κόλαση» αν έμπαινε ο καθένας ότι ώρα ήθελε.

Από την άλλη πλευρά, όμως, εφόσον μπεις και κάτσεις στη θέση σου στις 11:00 πρέπει να περιμένεις το λιγότερο 2 ώρες μέχρι να αρχίσει το πρόγραμμα. Δηλαδή δύο πεταμένες ώρες από τη ζωή σου, κατά τις οποίες κοιτάς μια άδεια σκηνή και λες χαζομάρες με την παρέα σου, τις οποίες θα μπορούσες να λες και οπουδήποτε αλλού.

Δεύτερον, εφόσον είσαι από αυτούς που μπήκαν στο μαγαζί στις 11:00, στις 05:00 που πιθανώς να τελειώσει το πρόγραμμα (είτε είσαι καθιστός, είτε όρθιος και χορεύεις) έχεις εξαντληθεί από την κούραση, ενώ έχει «πιαστεί» ολόκληρο το σώμα σου.

Τρίτον, εφόσον γυρίσεις σπίτι σου στις 05:00 ή στις 06:00 το πρωί μέχρι να αλλάξεις (να ξεβαφτείς αν είσαι γυναίκα) και να πέσεις για ύπνο έχει ξημερώσει. Είναι λοιπόν σχεδόν… δεδομένο ότι η επόμενη μέρα είναι χαμένη.

Αφενός γιατί θα ξυπνήσεις το νωρίτερο 12 ή 1 το μεσημέρι και αφετέρου γιατί εφόσον είσαι μιας ηλικίας (άνω των 30) χρειάζεσαι σίγουρα μισή μέρα να.. συνέλθεις από την κραιπάλη.

Από την άλλη πλευρά, εφόσον γυρίσεις σπίτι, μετά από μπουζούκια, στις 03:00 μπορείς κάλλιστα να κοιμηθείς και να ξυπνήσεις μια «ανθρώπινη» ώρα. Έτσι και δεν θα χάσεις την επόμενη μέρα και θα έχεις περάσει πολύ ωραία το προηγούμενο βράδυ.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αλλάζει τους όρους της νυχτερινής ζωής

Είναι λοιπόν κατανοητό πως η Νατάσα Θεοδωρίδου προσπάθησε φέτος να αλλάξει τη νυχτερινή διασκέδαση στην Ελλάδα κάνοντας κάτι πολύ απλό: Με το να εμφανίζεται στη σκηνή την ώρα που ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Δέσποινα Βανδή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Άννα Βίσση δεν έχουν ξεκινήσει καν από το σπίτι τους για να πάνε στο κέντρο που εμφανίζονται.

Το αν θα τα καταφέρει είναι κάτι που θα το δούμε τα επόμενα χρόνια. Είναι δεδομένο, όμως, ότι άξιζε η προσπάθεια!

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024