Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο πρίγκιπας Χάρι θα παραστεί στην στέψη του βασιλιά Καρόλου χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι θα παραστεί στην στέψη του βασιλιά Καρόλου χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ

Την είδηση την επιβεβαίωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ

Τελικά μόνος του θα παρευρεθεί στην στέψη του πατέρα του, ο πρίγκιπας Χάρι, χωρίς να έχει στο πλάι του, τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο παιδιά τους Άρτσι και Λίλιμπετ.

Έτσι ο ίδιος θα βρεθεί ανάμεσα στους περισσότερους από 2.000 καλεσμένους στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στις 6 Μαΐου. Μάλιστα, θα είναι η πρώτη συνάντησή του με την βασιλική οικογένεια μετά την κυκλοφορία του best – seller και αμφιλεγόμενου βιβλίου του, με τίτλο «Spare».

Το βιβλίο αποκάλυψε μεταξύ άλλων τις ίντριγκες ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας και έκτοτε ο ίδιος δήλωσε ότι αισθάνεται «διαφορετικός» από την υπόλοιπη οικογένειά του.

Ωστόσο, σήμερα το παλάτι του Μπάκιγχαμ έκανε γνωστό πως ο πρίγκιπας Χάρι θα είναι παρών στην στέψη του πατέρα του, την ημέρα μάλιστα που ο γιος του Άρτσι γίνεται τεσσάρων ετών.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, που ζουν στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, είχαν επικοινωνήσει μέσω email πριν από ένα μήνα σχετικά με τη συμμετοχή τους στη στέψη.

Αλλά μέχρι πρότινος δεν ήταν γνωστό εάν θα ήταν εκεί, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, δημόσια πρόσωπα, παγκόσμιους ηγέτες και 450 εκπροσώπους φιλανθρωπικών οργανώσεων και κοινοτικών ομάδων.

Σύμφωνα με το BBC, η απόφαση να μην παραστεί η Μέγκαν στην στέψη πιθανότατα θα θεωρηθεί κομμάτι των συνεχιζόμενων και ανεπίλυτων εντάσεων μεταξύ του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ και της βασιλικής οικογένειας.

Το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι και το ντοκιμαντέρ του ζευγαριού στο  Netflix είχαν τονίσει τις ανησυχίες για την αρνητική κάλυψη των μέσων ενημέρωσης, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την  Μέγκαν, με τον Χάρι να είχε προειδοποιήσει για έλλειψη υποστήριξης από την οικογένειά του.

Αναμένεται ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ως Πρίγκιπας της Ουαλίας, θα έχει εξέχοντα ρόλο στη στέψη του βασιλιά Καρόλου και μετά τη δραματική αφήγηση του πρίγκιπα Χάρι για τη διαμάχη τους, τα φώτα θα πέσουν στη στιγμή συνάντησης των δύο αδερφών.

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε μια απροσδόκητη εμφάνιση στο Λονδίνο τον Μάρτιο, όταν παρακολούθησε μια δικαστική ακρόαση υπόθεσης κατά των Associated Newspapers σχετικά με ισχυρισμούς για παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής, αλλά δεν θεωρήθηκε ότι είχε συναντήσει τον αδελφό ή τον πατέρα του κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.

Sports in

Άποντος ο Σλούκας στην Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2019

Δεν έβαλε ούτε πόντο για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου 2019 σε ένα Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024