Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Χάρι: Θα προσθέσει νέο κεφάλαιο στην αυτοβιογραφία του;

Πρίγκιπας Χάρι: Θα προσθέσει νέο κεφάλαιο στην αυτοβιογραφία του;

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να θέλει να συνεχίσει τις αποκαλύψεις του στο Spare.

Νέες αποκαλύψεις ετοιμάζει όπως όλα δείχνουν ο πρίγκιπας Χάρι αφού σύμφωνα με το Page Six  φέρεται να είναι έτοιμος να προσθέσει έναν ακόμα κεφάλαιο στην αυτοβιογραφία του Spare.

Πηγές κοντά στον πρίγκιπα αναφέρουν ότι: «Ο Χάρι σχεδιάζει ήδη να προσθέσει τουλάχιστον ένα νέο κεφάλαιο… στη χαρτόδετη έκδοση… αργότερα φέτος ή στις αρχές του επόμενου, όταν τελειώσουν οι πωλήσεις του σκληρού εξωφύλλου».

Η πηγή πρόσθεσε ότι «οι αναγνώστες είναι πρόθυμοι να μάθουν τα συναισθήματα του Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ για τη αντίδραση της βασιλικής οικογένειας μετά τις αποκαλύψεις του βιβλίου».

Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί η έκδοση του Spare με το σκληρό εξώφυλλο, όπως και μια ηχητική έκδοση με την αφήγηση του ίδιου του Πρίγκιπα Χάρι. Αλλά, ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημες λεπτομέρειες για την κυκλοφορία της χαρτόδετης έκδοσης.

Πάντως, όσον αφορά τις φήμες για το νέο κεφάλαιο, η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα για την έκδοση του Spare δεν έχει απαντήσει στο αίτημα του Page Six για σχόλιο ενώ ένας εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Χάρι αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι σχεδιάζει να γράψει ένα νέο κεφάλαιο.

«Αυτό δεν είναι αλήθεια», αρκέστηκε να απαντήσει ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Χάρι στο Page Six. Αλλά ο ίδιος ο Πρίγκιπας Χάρι είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι αρχικά είχε γράψει περίπου 800 σελίδες για το Spare, όπου τελικά εκδόθηκαν οι μισές.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024