Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ η Μαρίνα Κοντοτόλη – Η σχέση με τον Γιάννη Ραγκούση

Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ η Μαρίνα Κοντοτόλη – Η σχέση με τον Γιάννη Ραγκούση

Η Μαρίνα Κοντοτόλη θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα στις εκλογές 2023 - Ποια η σχέση της με τον Γιάννη Ραγκούση.

Η Μαρίνα Κοντοτόλη θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές 2023 και εκτός από το βιογραφικό της και το επιχειρηματικό της πνεύμα, το όνομά της ψιθυρίζεται τα τελευταία χρόνια και για τη σχέση της με τον Γιάννη Ραγκούση.

Η συντροφικότητα ανάμεσά τους δεν εξαντλείται στις… αριστερές πεποιθήσεις αλλά φτάνει στην προσωπική τους ζωή, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρίνα Κοντοτόλη και ο Γιάννης Ραγκούσης είναι ζευγάρι εδώ και χρόνια χρόνια.

Και οι δυο τους διατηρούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι κρύβουν τη σχέση τους καθώς, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να προσέφερε ένα μπουκέτο λουλούδια στην Μαρίνα Κοντοτόλη στη γιορτή της το 2019 ενώ το επόμενο καλοκαίρι βάφτισαν μαζί ένα κοριτσάκι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε τον περασμένο Ιούλιο, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ παρέστη σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου.

Το γεγονός ότι ο Γιάννης Ραγκούσης είναι σε διάσταση με τη μητέρα των τριών παιδιών του έγινε σαφές το τελευταίο διάστημα, μετά τα δημοσιεύματα για τη βίλα στην Πάρο και την καταγγελία για ανασφάλιστη εργαζόμενη στο ξενοδοχείο της οικογένειας στο ίδιο νησί.

Τις φήμες επιβεβαίωσε και ο αδελφός της κυρίας Ρούσσου λέγοντας ότι το πρώην ζεύγος είναι σε διάσταση εδώ και 11 χρόνια!

Ποια είναι η Μαρίνα Κοντοτόλη

Η Μαρίνα Κοντοτόλη είναι 48 ετών και διατηρεί δύο κομμωτήρια, στα Τρίκαλα και στην Αθήνα, τα «Marina’s Kontotoli hair gallery».

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα, όπου θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ και ενδεικτικό του πείσματος και της δύναμής της είναι ότι το 2013, στα 38 της, έχοντας ήδη δύο παιδιά και τις επιχειρήσεις της, γράφτηκε στο Γενικό Εσπερινό Λύκειο Τρικάλων. Το 2017, πήρε το απολυτήριο, έδωσε Πανελλήνιες και μπήκε στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Παντείου από όπου αποφοίτησε το 2022.


Είναι εκλεγμένο μέλος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, ως εκπρόσωπος στη γυναικεία επιχειρηματικότητα, ενώ έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα επί 30 χρόνια ως ελεύθερη επαγγελματίας. Ασχολείται και με τον αθλητισμό, είναι πρώην μαραθωνοδρόμος, εκλεγμένη στο ΔΣ του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων.

«Μπορούμε να τα καταφέρουμε» – Η ανάρτησή της για την υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ

Την ευγνωμοσύνη της για όσους τη στηρίζουν και την εμπιστεύοντια όλα αυτά τα χρόνια εξέφρασε η Μαρίνα Κοντοτόλη σε ανάρτησή της για την υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ και διατράνωσε την πίστη της «πως μια προοδευτική κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα μπορεί πραγματικά  να αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή της πλειοψηφίας των πολιτών».

Δείτε την ανάρτησή της:

«Έφτασε η στιγμή.

Επίσημα πια υποψήφια βουλευτής Τρικάλων με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους για τις όμορφες ευχές σας.

Ευχαριστώ όλες και όλους για την εμπιστοσύνη που μου έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια…ήταν η δύναμη για να συνεχίσω να βάζω νέους στόχους και ν’ αγωνίζομαι γι’ αυτούς!

Στόχος μου λοιπόν, είναι να αφοσιωθώ στην πρόοδο και στην προκοπή του τόπου μας.

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία με πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα.

Ενώνω κι εγώ τις μικρές μου δυνάμεις  με μοναδικό σκοπό να υπηρετήσω εσάς.

Η απόφαση συμμετοχής μου δεν πηγάζει από κάποια κομματική υποχρέωση αλλά από αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εσάς και στις τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες του νομού μας.

Θαύματα όμως δεν μπορούν να γίνουν,  αλλά, ναι, πιστεύω βαθιά πως μια προοδευτική κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα μπορεί πραγματικά  να αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή της πλειοψηφίας των πολιτών.

Έχω βαθιά πίστη ότι πραγματικά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας όσο δύσκολοι κι αν φαίνονται στην αρχή.

Το προσωπικό μου παράδειγμα, μέσ’ από τη διαδρομή μου στη ζωή και τις μεγάλες δυσκολίες που κατάφερα να ξεπεράσω, πιστεύω ότι μου επιτρέπουν να σας πω ανεπιφύλακτα πως … ναι, μπορούμε να τα καταφέρουμε !

Θερμά ευχαριστώ,

Η δική σας Μαρίνα!».

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024