Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον ανακριτή ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά - Οι επαφές με τους τράπερς και η συμμετοχή σε καυγάδες

Στον ανακριτή ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά – Οι επαφές με τους τράπερς και η συμμετοχή σε καυγάδες

Η έρευνα για την πλήρη δράση του 33χρονου αστυνομικού συνεχίζεται

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο αστυνομικός ο οποίος συνελήφθη γιατί διακινούσε ναρκωτικά και μάλιστα εν ώρα υπηρεσίας, χρησιμοποιώντας το περιπολικό. Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί και ο ειδικός φρουρός ο οποίος προμηθεύονταν ναρκωτικά για δική του χρήση. Και οι δύο έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ εις βάρος τους έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Σε έρευνες στα σπίτια των συνολικά 6 συλληφθέντων βρέθηκαν μεταξύ άλλων 2,5 κιλά ακατέργαστη κάνναβη ζυγαριές ακριβείας τρίφτες και 11 φιαλίδια με αναβολικά.

Επαφές με τράπερς και συμμετοχή σε καυγάδες

Ως προς τον 33χρονο αστυνομικό ο οποίος ασχολούνταν με το μπόντι μπίλτινγκ και είχε πάρει μέρος σε βίντεο κλιπ πασίγνωστου τράπερ με τον οποίο φαίνεται να διατηρεί καθημερινή επαφή. Φοράει full face ενώ κάνει και το σήμα γνωστής συμμορίας Αλβανών κακοποιών. Σε άλλα βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο Tik Tok συμμετέχει σε πάρτι με τράπερς τους οποίους φαίνεται πως συνόδευε πουλώντας προστασία.

Μαλιστα ο 33χρονος αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, φέρεται να ήταν ανάμεσα στους μπράβους που ήρθαν στα χέρια σε καυγά που είχε ξεσπάσει πέρυσι ανάμεσα σε δύο πασίγνωστους τράπερς στα μουσικά βραβεία με τις εικόνες να αποτυπώνονται στα κινητά τηλέφωνα των θεατών.

Διακινούσε ναρκωτικά και αναβολικά σε πριβέ πάρτι

Ο 33χρονος αστυνομικός, σύμφωνα με καταγγελίες φέρεται ότι διακινούσε ναρκωτικά αλλά και αναβολικά σε πριβέ πάρτυ της υψηλής κοινωνίας σε βόρεια και νότια προάστια ακόμα και την περίοδο του κοροναϊού.

Σύμφωνα με τους συναδέλφους του, το 2019 μετά από εισήγηση αξιωματικού είχε απομακρυνθεί από τη ΔΙΑΣ καθώς είχε μηδενική απόδοση και ανάρμοστη συμπεριφορά που δεν ταίριαζε σε έναν αστυνομικό.

«Δάνειζε» το υπηρεσιακό του όπλο;

Στο μικροσκόπιο των Aρχών έχουν μπει και οι πληροφορίες ότι ο επίορκος αστυνομικός συχνά… δάνειζε το υπηρεσιακό του όπλο σε τραπερς φίλους του προκειμένου να φωτογραφίζονται ή να τραβούν βίντεο κλιπ.

Μάλιστα τον Δεκέμβριο του 2021, 26χρονος τράπερ έχοντας δύο όπλα πόζαρε σε κατάμεστο κλαμπ της Αθήνας.

H  φωτογραφία που προκάλεσε «συναγερμό» στην ΕΛ.ΑΣ καθώς το ένα από τα δυο όπλα παρέπεμπε σε υπηρεσιακό όπλο της Αστυνομίας έχοντας και σχετική σφραγίδα. Ο 26χρονος είχε δηλώσει τότε πως το όπλο ήταν ρέπλικα και το είχε για τις ανάγκες γυρισμάτων βίντεο κλιπ χωρίς ωστόσο να προχωρήσει περαιτέρω η έρευνα.


Η έρευνα για την πλήρη δράση του 33χρονου αστυνομικού δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς εξετάζεται αν προμήθευε άλλους αστυνομικούς με ναρκωτικά ή αναβολικά.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024