Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννινα: Δύο ακόμη συλλήψεις για το οπαδικό επεισόδιο - Νέα ένταση έξω από τα δικαστήρια

Ιωάννινα: Δύο ακόμη συλλήψεις για το οπαδικό επεισόδιο – Νέα ένταση έξω από τα δικαστήρια

Οι νέοι συλληφθέντες εντός της ημέρας θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα όπου ήδη απολογούνται από το πρωί οι υπόλοιποι τέσσερις,

Σε δύο ακόμη συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία μετά την αιματηρή συμπλοκή, με οπαδικά κίνητρα στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων που έλαβε χώρα, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, 7 Απριλίου, με έναν 30χρονο να εξακολουθεί να νοσηλεύεται το νοσοκομείο  με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές βλάβες.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα οι νέες συλλήψεις έγιναν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους από τον Ανακριτή Ιωαννίνων για τα αδικήματα  της  απόπειρας ανθρωποκτονίας, συμπλοκής και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και περί φωτοβολίδων.

Ενταση στα δικαστήρια

Οι νέοι συλληφθέντες εντός της ημέρας θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα όπου ήδη απολογούνται από το πρωί οι υπόλοιποι τέσσερις, ενώ έξω από τα δικαστήρια, σύμφωνα με την ΕΡΤ, επικρατεί ένταση με συγκεντρωμένους οπαδούς που ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή αναζητείται από τις Αρχές άλλος ένας.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απολογία δύο συλληφθέντων χθες, αυτοί  αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα θα πρέπει να εμφανίζονται δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους ενώ τους απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα. Επίσης, όταν η ομάδα τους παίζει αγώνα στο στάδιο των Ιωαννίνων, θα πρέπει να βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024