Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μιμή Ντενίση: Οι απώλειες από τη διάρρηξη στο Θεολόγο

Μιμή Ντενίση: Οι απώλειες από τη διάρρηξη στο Θεολόγο

Η ηθοποιός πέρασε μεγάλη ταραχή.

Μια δυσάρεστη έκληξη περίμενε τη Μιμή Ντενίση πηγαίνοντας στο εξοχικό της στον Θεολόγο για να περάσει εκεί το Πάσχα. Φθάνοντας στο σπίτι της ανακάλυψε ότι είχε πέσει θύμα ληστείας, αφού εντόπισε παραβιασμένους κάποιους χώρους όπως η αποθήκη, αρκετά αντικείμενα να λείπουν και φθορές να έχουν προκληθεί στην οικεία της.

Σπείρα διαρρηκτών

Η Μιμή Ντενίση μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τη ληστεία που έγινε στο σπίτι της και τόνισε ότι στο εξοχικό της έγινε διάρρηξη πιθανότατα από σπείρα διαρρηκτών που λυμαίνεται την περιοχή.

«Ήρθαμε στον Θεολόγο να ξεκουραστούμε και μόλις ήρθα βρέθηκα στην αστυνομία. Εδώ υπάρχει κάποια σπείρα που λυμαίνεται την περιοχή, που δεν το ήξερα εγώ. Έχουν κατακλέψει πάρα πολλά σπίτια. Εδώ όμως ξέρετε είναι ένα κτήμα, δεν είναι σκέτο σπίτι».

Η Μιμή Ντενίση μίλησε για τα αντικείμενα που… σήκωσαν οι ληστές.

«Το σπίτι έχει γύρω – γύρω αυτές τις μπρούτζινες, που τις λέμε χελώνες, τα φώτα. Αυτά τα’ χουν ξεριζώσει όλα, προφανώς τα πουλάνε για τον μπρούτζο. Δεν υπάρχει φως γύρω – γύρω και είναι επικίνδυνο να ανάψουμε. Μπήκαν σε μια – ευτυχώς δεν μπόρεσαν να μπουν στο σπίτι γιατί είχε συναγερμό – μπήκαν σε μια μικρή αποθήκη που είναι δίπλα στο σπίτι που είναι όλα τα μηχανήματα του κήπου, είναι μεγάλος ο κήπος και έχει άπειρα… Οι ψησταριές, τα μικρά ψυγεία, ό,τι είναι που χρησιμοποιούμε το καλοκαίρι», τόνισε η ηθοποιός.

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024