Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Millie Bobby Brown: Αρραβωνιάστηκε τον γιο του Jon Bon Jovi - Η τρυφερή ανάρτησή της

Millie Bobby Brown: Αρραβωνιάστηκε τον γιο του Jon Bon Jovi – Η τρυφερή ανάρτησή της

Οι δυο τους βρίσκονται σε σχέση εδώ και 2,5 χρόνια.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Millie Bobby Brown και Jake Bongiovi. Η πρωταγωνίστρια των δημοφιλών σειρών «Stranger Things» και «Enola Holmes» αρραβωνιάστηκε τον γιο του Jon Bon Jovi και πλέον ετοιμάζεται να ντυθεί και νυφούλα.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός. Η 19χρονη και ο 20χρονος είναι ζευγάρι εδώ και 2,5 χρόνια και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους επισημοποιώντας την.

Η 19χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι αρραβωνιάστηκε τον 20χρονο αγαπημένο της, με τον οποίο είναι σε σχέση εδώ και 2,5 χρόνια με μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

«Σ’ αγαπούσα τρία καλοκαίρια τώρα γλυκέ μου. Τώρα τα θέλω όλα», έγραψε η Millie Bobby Brown στη λεζάντα της γλυκιάς φωτογραφίας της, στην οποία χαμογελά ευτυχισμένη στον αγαπημένο της ενώ στο δάχτυλο της λάμπει το μονόπετρο.

Σημνειώνεται ότι οι φήμες για αρραβώνα είχαν φουντώσει τον Αύγουστο, όταν η ηθοποιός εθεάθη να φοράει ένα χρυσό διαμαντένιο δαχτυλίδι στη διάρκεια μίας εξόδου.

Η ανάρτησή της

Μια παρόμοια ανάρτηση έκανε και ο Jake Bongiovi στον δικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γιος του Jon Bon Jovi ανέβασε δύο φωτογραφίες με τη Millie Bobby Brown και έγραψε «για πάντα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @jakebongiovi

Millie Bobby Brown και Jake Bongiovi ήρθαν σε επικοινωνία μέσω Instagram και έγιναν φίλοι μέσω της πλατφόρμας, πριν αρχίσει το ειδύλλιο. «Γνωριστήκαμε στο Instagram. Και ήμασταν φίλοι για λίγο και μετά, τι να πω;», είχε πει.

Η ηθοποιός σύστησε τον Jake στους 62,7 εκατ. followers της τον Ιούνιο του 2021 με μια χαριτωμένη φωτογραφία του που ανέβασε στον λογαριασμό της, αλλά επισημοποίησαν τη σχέση τους μόνο όταν η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία του Jack Bongiovi να τη φιλά γλυκά στο μάγουλο.

Sports in

Η παράδοση που… διχάζει το ελληνικό μπάσκετ (vids)

Ο Παναθηναϊκός θέλει να την διατηρήσει και ο Ολυμπιακός να τη σπάσει...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024