Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σακίρα: «Σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή»

Σακίρα: «Σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή»

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε στα social media ότι φωτογράφοι και δημοσιογράφοι ακολουθούν εκείνη και τα παιδιά της συνεχώς.

Η Σακίρα μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της και τον αντίκτυπο που είχε αυτό στα παιδιά της και ζήτησε από τα ΜΜΕ, τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να… κυνηγάνε τα παιδιά της.

Ανάρτηση με 43.000 σχόλια

Η ανάρτηση που έκανε η Κολομβιανή σταρ της μουσικής στο Instagram και η οποία συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο likes και 43.000 σχόλια, ανέφερε:

«Αγαπητοί φίλοι, δημοσιογράφοι και ΜΜΕ. Σε αυτή τη φάση των αλλαγών στη ζωή μου, ως δημόσιο πρόσωπο, είναι κατανοητό ότι υπάρχει μια μόνιμη περιέργεια από τον Τύπο γύρω από εμένα και την οικογένειά μου. Ωστόσο, τα παιδιά μου έζησαν μια πολύ δύσκολη χρονιά, υποφέροντας από μια αδιάκοπη “πολιορκία” και μια ανελέητη καταδίωξη από παπαράτσι και διάφορα μέσα ενημέρωσης στη Βαρκελώνη», τόνιζε αρχικά η τραγουδίστρια.

Η ιδιωτική ζωή των παιδιών της

«Καθώς ξεκινούν μια νέα φάση στη ζωή τους, καλώ τα ΜΜΕ – εκ μέρους των παιδιών μου – να σεβαστούν το δικαίωμά τους στην ιδιωτική ζωή. Σας ζητώ να μην τα ακολουθείτε στην έξοδο ή την είσοδο του σχολείου, να τα περιμένετε στην πόρτα του σπιτιού μας ή να τα κυνηγάτε στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες και στα παιχνίδια τους, όπως συμβαίνει κάθε μέρα στη Βαρκελώνη. Πιστεύω ότι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι είναι ευαίσθητοι και μπορούν να συμπεριφερθούν με τον πιο ανθρώπινο δυνατό τρόπο», ανέφερε η διάσημη τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε: «Με την ανάρτησή μου μιλώ όχι σαν καλλιτέχνιδα, αλλά σαν μητέρα που θέλει να προστατεύσει και να φροντίσει για την ψυχολογική και συναισθηματική ευημερία των παιδιών της, ώστε να μπορούν να ζήσουν μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή όπως αξίζει σε κάθε παιδί. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την υποστήριξή σας».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024