Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ η Ιωάννα Κοντούλη

Εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ η Ιωάννα Κοντούλη

Η Ιωάννα Κοντούλη υποστήριξε ότι δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά το γεγονός ότι το όνομά της βρίσκεται στους υποψηφίους του Βόρειου Τομέα της Αθήνας.

Μία ακόμα παραίτηση από τα ψηφοδέλτια των εκλογών της 21ης Μαΐου μετρά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την Ειρήνη Αγαθοπούλου, η οποία έθεσε εαυτόν εκτός ψηφοδελτίου από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, ήταν η σειρά της Ιωάννας Κοντούλη να δηλώσει ότι δεν θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

«Πληροφορήθηκα ότι περιλαμβάνομαι στο ψηφοδέλτιο Βόρειου Τομέα της Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, θέλω να ενημερώσω ότι δεν θα είμαι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, ήδη ενημέρωσα αρμοδίως και ζήτησα επανόρθωση» ανέφερε σε ανάρτησή της στα social media.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, το όνομα της κυρίας Κοντούλη είχε συμπεριληφθεί στη λίστα έπειτα από εισήγηση της νομαρχιακής επιτροπής, καθώς κρίθηκε ότι θα έπρεπε να είναι ξανά υποψήφια – όπως ήταν το 2019.

Ωστόσο από το ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζουν ότι η τελικές λίστες με τους υποψηφίους δεν έχουν ανακοινωθεί, καθώς αυτές ήταν προς έγκριση από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

«Αναγκαιότητα η απαλλαγή από την κυβέρνηση των «αρίστων»»

Σε συμπληρωματική της ανάρτηση, η κυρία Κοντούλη υπογραμμίζει ότι η ίδια θα συνεχίσει τον αγώνα για την απαλλαγή της χώρας από την κυβέρνηση των «αρίστων».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024