Πρώτο θέμα είναι και στα πολωνικά ΜΜΕ το σκάνδαλο με την αλλαγή διαιτητή στο ΑΕΚ – Αρης και τον φερόμενο ως μεθυσμένο Πολωνό ρέφερι.
Ένα από τα μεγαλύτερα site στην Πολωνία, το sport.pl, ζήτησε από τον Τόμας Μικούλσκι, πρόεδρο του Συμβουλίου Διαιτητών της πολωνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, να σχολιάσει το ζήτημα.
Ο επικεφαλής των διαιτητών της PZPN δήλωσε:
«Σύμφωνα με την εκδοχή του Paweł Raczkowski, ήταν οι Πολωνοί διαιτητές που δέχθηκαν επίθεση και τους έφτυσε μεθυσμένος «οπαδός» του Παναθηναϊκού. Δεν είναι επίσης αλήθεια ότι ήταν μεθυσμένοι ή ότι τον χτύπησαν. Οι Πολωνοί διαιτητές είναι επαγγελματίες. Ο οπαδός μίλησε μετά στα ελληνικά ΜΜΕ.
Τέλος πάντων, η εκδοχή που δίνεται στα ελληνικά μέσα είναι τόσο αφηρημένη και προκατειλημμένη που είναι δύσκολο να την πιστέψει κανείς. Παρόλα αυτά, ως Ομοσπονδία, σίγουρα θα ξεκαθαρίσουμε το όλο θέμα για να μην υπάρχουν αμφιβολίες», υπογράμμισε ο Μικούλσκι τονίζοντας:
«Οι αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά δύσκολοι στη διεξαγωγή τους, γι’ αυτό και η ελληνική ομοσπονδία προσπαθεί να προσελκύει διαιτητές από το εξωτερικό για σημαντικούς αγώνες. Μετά από αυτά τα γεγονότα, όμως, ο Στιβ Μπένετ, υπεύθυνος για τους Έλληνες διαιτητές, αποφάσισε ότι οι Πολωνοί διαιτητές δεν θα διεύθυναν τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη λόγω της υπερβολικής πίεσης των μέσων ενημέρωσης», εξήγησε ο Μικούλσκι στο sport.pl.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.
Μέσα στο 2025, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προχώρησαν σε πολλές ανανεώσεις και επεκτάσεις συμβολαίων, με τις περιπτώσεις των Εβάν Φουρνιέ και Κέντρικ Ναν να ξεχωρίζουν…
«Σκούρα» τα πράγματα για τον Έντσο Μαρέσκα, που δεν αποκλείεται μέσα στη μέρα να ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασίας του με την Τσέλσι, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αγγλία.