Τα απίστευτα συνεχίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
Η ΑΕΚαντιμετωπίζει τον Άρη και ο Στιβ Μπένετ έφερε στην Ελλάδα μεθυσμένους διαιτητές να διευθύνουν την αναμέτρηση! Με την τύχη των Πολωνών να αγνοείται λίγες ώρες πριν τη σέντρα, ο Αγγλος αρχιδιαιτητής οδηγείται στην αντικατάστασή τους.
Μάλιστα, το θέμα γίνεται ακόμα πιο σοβαρό, καθώς ο Μπένετ ετοιμάζεται να ορίσει Ελληνες διαιτητές. Και μάλιστα τον Διαμαντόπουλο! Τον διαιτητή που αποτελεί «κόκκινο πανί» για τον Άρη.
Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής-αφού τα έκανε μαντάρα με τους Πολωνούς- έχει στα σκαριά άλλη μια πρόκληση. Οπως φαίνεται λοιπόν, θέμα αναβολής δεν τίθεται, με τον Διαμαντόπουλο (είχε οριστεί αρχικά ως 4ος) να διευθύνει το ματς της Νέας Φιλαδέλφειας. Στο VAR αναμένεται να βρεθεί ο Ευαγγέλου.
Η Μονακό έχει μείνει με ελάχιστους παίκτες διαθέσιμους μετά τους τραυματισμούς και τις απουσίες των Ντιαλό και Τάις – Ποιοι θα είναι στην… 8άδα για το Game 3 με τον Ολυμπιακό.
Για τον ρόλο των γονιών του στην επαγγελματική του καριέρα, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δήλωσε πως αισθάνεται πιο ελεύθερος με την εμπλοκή τους σε αυτή.
Κάιλ Κούζμα, αδερφοί Αντετοκούνμπο και Εμμανουήλ Καραλής δείπνησαν σε παραλιακό εστιατόριο και ο Αμερικανός ήταν αυτός που έκανε την σχετική ανάρτηση στα social media.