Τριπλή επίθεση με βόμβες μολότοφ και αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις εξαπέλυσαν ομάδες κουκουλοφόρων τα ξημερώματα στα Εξάρχεια και συγκεκριμένα στις οδούς Θεμιστοκλέους, Χαριλάου Τρικούπη και Σόλωνος.
Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε, ενώ δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής συλλήψεις ή προσαγωγές.
Τριπλή επίθεση
Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ επί τη οδού Θεμιστοκλέους, λίγο πριν από τη μία τα ξημερώματα.
Λίγη ώρα αργότερα, πέντε μολότοφ εκτοξεύτηκαν κατά διμοιρίας στη Χαριλάου Τρικούπη, ενώ παράλληλα άγνωστοι πέταξαν αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις στην οδό Σόλωνος.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας