Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι γνωστό ότι είμαστε εμμονικοί και ότι κάνουμε τοξικό μοντάζ»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι γνωστό ότι είμαστε εμμονικοί και ότι κάνουμε τοξικό μοντάζ»

Τι διευκρίνισε η παρουσιάστρια;

Θέμα συζήτησης στη «Super Κατερίνα» και το «Καλό Μεσημεράκι» έγινε το «Χαμογέλα και Πάλι» μέσα στη βδομάδα που μας πέρασε.

Τόσο η Κατερίνα Καινούργιου όσο και ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασαν το θέμα της εκπομπής που ανέφερε ότι βρίσκονται σε κόντρα, με την παρουσιάστρια μάλιστα να εκφράζει το παράπονό της ενώ από την άλλη ο παρουσιαστής να κάνει λόγο για «τοξικό μοντάζ».

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θέλησε να αφήσει τίποτα αναπάντητο και το πρωί του Σαββάτου (8/4) κάνοντας χιούμορ απάντησε σε όσα της καταλόγισαν.

«Έγινε χαμός αυτή την εβδομάδα. Πόλεμος ξέσπασε. Έχει αποδειχτεί πια, είναι γνωστό ότι είμαστε εμμονικοί. Επίσης έχει αποκαλυφθεί ότι κάνουμε τοξικό μοντάζ. Νομίζαμε ότι το κρύβαμε πολύ καλά. Κοροϊδεύαμε όλους αυτούς που απαντάνε από την μία εκπομπή στην άλλη, ήρθε η ώρα να απαντήσουμε και εμείς! Κάπου φτάνει!», είπε χιουμοριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ντροπή σου που είσαι στην ίδια εταιρεία παραγωγής και δεν στηρίζεις τις άλλες εκπομπές», απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τότε η παρουσιάστρια, ανέφερε: «Παιδιά έχουμε χάσει το χιούμορ μας, έχουμε παραπάρει τον εαυτό μας στα σοβαρά. Λίγο… είμαστε καλά; Βάζω και εμάς μέσα. Μην τα παίρνουμε τόσο βαριά. Πλάκα κάνουμε! Το είχα διευκρινίσει ότι κάνουν πλάκα και είναι μια χαρά μεταξύ τους. Τώρα δεν είμαι πολύ σίγουρη. Αφού έχει στεναχωρηθεί τόσο πολύ η Κατερίνα να το διευκρινίσουμε ότι κάναμε χαβαλέ. Πολύ σοβαρά τους είδα να μιλάνε».

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024