Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ματίνα Νικολάου αποκάλυψε τα σχέδια του Νίκου Μουτσινά

Η Ματίνα Νικολάου αποκάλυψε τα σχέδια του Νίκου Μουτσινά

Η Ματίνα Νικολάου μίλησε για τα μελλοντικά σχέδια του στενού της συνεργάτη και φίλου Νίκου Μουτσινά.

Λίγους μόνο μήνες πριν από την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σεζόν, η ηθοποιός Ματίνα Νικολάου αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά και την απόφασή του να σταματήσει.

Μιλώντας στην κάμερα του Open Weekend, η ηθοποιός Ματίνα Νικολάου μίλησε για όλα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα μετά την απόφαση του Νίκου Μουτσινά να σταματήσει το «Καλό Μεσημεράκι» τον ΣΚΑΪ.

«Έχει ακόμα η σεζόν για να τελειώσει, μη νομίζεις. Τρεις μήνες δεν είναι λίγο. Ωραία είναι μωρέ, θυμόμαστε τα παλιά, έρχονται καινούργια, μια χαρά, όλα καλά», δηλώνει η Ματίνα Νικολάου.

«Αυτό που έχετε καταλάβει εσείς για τον Νίκο για του χρόνου, αυτό έχω καταλάβει κι εγώ. Δεν ξέρω τίποτα περισσότερο.

Σκοπός του είναι μην κάνει δική του εκπομπή του χρόνου. Πολλά ακούγονται, εύχομαι ό,τι καλύτερο», σημείωσε για το τηλεοπτικό μέλλον του στενού συνεργάτη και φίλου της.

Οι φήμες για τον Νίκο Μουτσινά

«Πολλά ακούγονται, δεν ξέρω τι έχει πάρει και το αυτί του Νίκου», συμπλήρωσε αναφορικά με τις φήμες για συμμετοχή του ως κριτή στο Fame Story.

«Είναι κάτι που θα πρέπει να αποφασίσει το κανάλι, σύμφωνα με τα προγράμματα που θα έχει. Δεν είμαι ειδική για να ξέρω σε ποια ζώνη θα ήταν καλό να μπουν» σημείωσε όταν κλήθηκε να σχολιάσει ποιος θα πάρει τη θέση τους σε αυτή την τηλεοπτική ζώνη.

«Πάντως εγώ κάθε μέρα 15:00-17:00 θα ντύνομαι Βάνια στο σπίτι και θα παίζω μόνη μου», ανέφερε χαριτολογώντας η Ματίνα Νικολάου.

Ατάκα φωτιά για Νίκο Μουτσινά

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που μια ατάκα της Μαριάντα Πιερίδη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και η απάντηση του Νίκου Μουτσινά που έβαλε ξανά φωτιά στις φήμες για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Κάτσε γιατί εγώ κάτι μυρίζω εδώ. Μου μυρίζει κάτι και σε βλέπω κάπου. Κάτι προς τα εκεί, προς εμάς πηγαίνεις εσύ. Δεν ξέρω, έχω μια διαίσθηση ότι θα ξαναβρεθείτε… θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί εμείς» είπε η Μαριάντα Πιερίδη, υπονοώντας ότι ο παρουσιαστής θα αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

«Δεν ξέρω που με βλέπεις; Ποιο είναι το εμάς; Σε άλλη ζωή, δεν ξέρω. Κάτι μυρίζεις… Άμα σε πιάσω κι εσένα Μαριάντα. Έχε χάρη που μου αρέσεις πολύ» σχολίασε αποσβολωμένος ο Νίκος Μουτσινάς.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής στο κλείσιμο της εκπομπής ανέφερε: «Τα λέμε την Δευτέρα. Δεν ξέρω αν θα έρθω με όλα αυτά που κάνατε».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024