Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεφέλη Μεγκ: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συνέντευξης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Νεφέλη Μεγκ: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συνέντευξης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Επόμενος στόχος της μία συνέντευξη με τον Αλέξη Τσίπρα.

Μπορεί η Νεφέλη Μεγκ να μην είναι η πιο δημοφιλής YouTuber, είναι όμως εκείνη που κατάφερε να πάρει συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να «τον στριμώξει» αρκετές φορές, ειδικά σε θέματα που αφορούν στη δημόσια διοίκηση και την αστυνομική βία.

Η 26χρονη, που τις τελευταίες ώρες βλέπει το όνομά της να έχει γίνει τρεντ στα social media, μίλησε για την εμπειρία του να πάρει συνέντευξη από τον πρωθυπουργό και όπως εξομολογήθηκε πάντα ήθελε να συμβεί αυτό με κάποιον πολιτικό.

«Ο Μητσοτάκης είναι ο πρώτος που ανταποκρίθηκε», είπε στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα».

Ερωτηθείσα για το αν απευθύνθηκε εκείνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανέφερε πως «αυτοί έκαναν reach out γιατί τον είχα ταγκάρει αρκετές φορές».

Επίσης, αποκάλυψε ότι πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου και γνωρίστηκε με τον πρωθυπουργό. «Σκέφτηκα ότι θα φάω πολύ κράξιμο, αλλά ήθελα να το κάνω και το έκανα», υπογράμμισε σχετικά.

Όσο για το χώρο που έγινε η συνέντευξη; Πρόκειται για στούντιο στην Κηφισιά, το οποίο νοίκιασε η ίδια.

Η νεαρή YouTuber, που απαριθμεί περίπου 23 χιλιάδες followers και ασχολείται με «κοινωνικοπολιτικά θέματα», αποδέχθηκε την παρατήρηση ότι, σε κάποιες ερωτήσεις «έβαζα πόνο» και τόνισε ότι «είχα πολλές ερωτήσεις ακόμα να του κάνω. Δεν ρώτησα για το επιτελικό κράτος και για τον ΦΠΑ».

Τέλος, εξομολογήθηκε ότι ο επόμενος πολιτικός που θέλει να του πάρει συνέντευξη είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Η συνέντευξη του πρωθυπουργού στη Νεφέλη Μεγκ

Ποια είναι η 26χρονη;

Έχει λογαριασμό στο Instagram με 72,5 χιλιάδες ακολούθους, στο YouTube με 23 χιλιάδες subscribers, στο TikTok με 82 χιλιάδες ακολούθους ενώ ασχολείται και με το standup comedy.

Έχει συνεργαστεί με τον Κώστα και τον Αλέξανδρο Μαλιάτση σε περιοδεία, ενώ είχε λάβει μέρος σε online stand up το οποίο συγκέντρωσε χρήματα που δόθηκαν στην Ιωάννα Παλιοσπύρου ώστε να αποπληρώσει τις ιατρικές διαδικασίες για την αποκατάσταση της υγείας της.

Έχει τη δική της σειρά Podcasts με τίτλο «Μπούκλα 99» που δημοσιεύονται κάθε Τρίτη με μεγάλη δόση χιούμορ. Πιθανώς, τα μπουκλωτά μαλλιά της να αποτέλεσαν την έμπνευση για τον τίτλο των podcast, ενώ χαρακτηριστικά είναι τα γυαλιά της που διαμορφώνουν μια persona.

Κατάγεται από την Έδεσσα, ενώ σπούδασε στη Νομική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο αποφοίτησε το 2020. Έδωσε εξετάσεις και μπήκε στον Δικηγορικό Σύλλογο, ενώ λίγο αργότερα πήρε την απόφαση να αφήσει στην άκρη το επάγγελμα το οποίο σπούδασε και να ασχοληθεί με το stand up comedy.

Μίλησε για τις νομικές της γνώσεις στη συνέντευξη με τον πρωθυπουργό και τις επικαλέστηκε σε σχετικά ερωτήματα. Όπως, για παράδειγμα για τις διερευνητικές εντολές και τις άθλιες συνθήκες στις φυλακές. Μέχρι και την υπόθεση Πάτση επεξήγησε νομικά.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024