Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αντώνης Γούναρης για Fame Story και την κόντρα με τον Νίνο: «Ήταν σταρ»

Ο Αντώνης Γούναρης για Fame Story και την κόντρα με τον Νίνο: «Ήταν σταρ»

Ο Αντώνης Γούναρης μίλησε για τα χρόνια του Fame Story, τον Νίνο και την κόντρα Θεοφάνους με Θεοδωρίδου.

Με την επιστροφή του μουσικού ριάλιτι «Fame Story» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες να συζητιέται έντονα, ο Αντώνης Γούναρης μίλησε για την εποχή που συμμετείχε σε αυτό ως καθηγητής. Ο μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στον Νίνο και τον Νότη Σφακιανάκη που έχει επιλέξει να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό μας», αποκαλύπτοντας και ένα άγνωστο παρασκήνιο γύρω από το Fame Story και τον Νίνο.

Όταν ρωτήθηκε για μια δήλωση του Νίνο για τον ίδιο και την Τζούλι Μασίνο, ο Αντώνης Γούναρης επιχείρησε να λύσει την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον τραγουδιστή.

«Το Fame Story ήταν στις αρχές των μουσικών ριάλιτι. Είχαμε μιλήσει με την Τζούλι Μασίνο στην εκπομπή για τον Νίνο, απλά κόπηκε στο μοντάζ.

Βρεθήκαμε με τον Νίνο και μιλήσαμε, του έκανα πλάκα ότι έχω αμνησία και δεν τον θυμάμαι. Στο Fame Story είχα ξεχωρίσει τον Πετρέλη, τον Γρηγόρη Πετράκο, τον Καραφώτη και την Καλομοίρα που την ανακάλυψα στην Αμερική» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ως προς τον Θάνο Πετρέλη ανέφερε πως αυτό που τον ξεχώρισε στα μάτια του ήταν το ρεπερτόριο συγκριτικά με τους άλλους διαγωνιζόμενους. «Υπήρχε διαφορά με τους άλλους στο ρεπερτόριο. Ήταν πιο λαϊκό, πιο προσιτό στον κόσμο. Μου έκανε εντύπωση ο Γρηγόρης Πετράκος και ο Κώστας Καραφώτης γιατί ήταν καταπληκτικός ερμηνευτής», συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά την Καλομοίρα, ο Αντώνης Γούναρης σημείωσε πως φαινόταν ότι είχε άστρο.

«Ο Νίνο ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο. Ο Νίνο ήταν σταρ, ήρθε και χωρίς να θέλει να κάνει θέμα, έγινε θέμα. Ο Νίνο ήρθε στην οντισιόν με έναν σκούφο και δεν τον έβγαζε. Τον ρώτησα «μήπως δεν έχεις μαλλιά;» και μου απάντησε «εσείς δεν έχετε μαλλιά», συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά μια τηλεοπτική του επιστροφή μέσα από το νέο Fame Story, ο Αντώνης Γούναρης σημείωσε πως θα ήθελε να δει τι είναι. «Θα ήθελα να μου πουν τι πρόκειται να γίνει. Αν πρόκειται να γίνει κάτι που να έχει σχέση με τη δουλειά μας, να είναι καλό…

Γιατί ακόμα με χαιρετούν στον δρόμο και με γνωρίζουν εκεί που δεν το περιμένω», συμπλήρωσε ο Αντώνης Γούναρης, αφήνοντας ουσιαστικά ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο επικείμενο project.

«Ο Σφακιανάκης δεν θέλει να έχει επαφή»

«Είναι επιλογή του Νότη Σφακιανάκη να εξαφανιστεί. Δεν τον βλέπει κανείς και κανείς δεν ξέρει πού είναι. Έμαθα όμως ότι είναι καλά. Δεν θέλει να έχει επαφή και όταν αποφασίσει να επιστρέψει θα το κάνει μόνος του», σημείωσε όταν ρωτήθηκε για τον Νότη Σφακιανάκη.

Αιχμή Γούναρη για Θεοφάνους

Αναφέρθηκε και στον Γιώργο Θεοφάνους και την κόντρα του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου μετά την απόφασή του να δώσει το τραγούδι για τηλεοπτική διαφήμιση, σημείωσε πως «η Νατάσσα μάλλον το θεωρεί «παιδί» της.

«Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι. «Παιδί» της μπορεί να είναι γιατί εκείνη το παρουσίασε στον κόσμο και το έκανε γνωστό. Το «παιδί» όμως ανήκει στον γονέα του.

Το σκέφτηκε και αποφάσισε ότι το «παιδί» του θα πάει σε αυτό το σχολείο. Τώρα αν δεν είναι καλό το σχολείο αυτό, θα το πάρει από εκεί.

Μπορεί να μην μπορεί να αναιρέσει την απόφασή του που το έδωσε, αλλά είναι ώριμος. Και μπορεί να σκεφτεί τις συνέπειες», υπογράμμισε ο Αντώνης Γούναρης.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024