Χαλαζόπτωση στη Λαμία: Μέσα σε 4 λεπτά έγιναν όλα άσπρα
Προκλήθηκαν ζημιές στις καλλιέργειες
Πολύ μεγάλης έντασης χαλαζόπτωση σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, στην περιοχή της Στίρφακας στη Λαμία.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μέσα σε λιγότερο από 4 λεπτά όλος ο τόπος άσπρισε από το χαλάζι, προκαλώντας ζημιές σε καλλιέργειες.
Σύμφωνα με το LamiaReport, ανάλογης έντασης χαλάζι έπεσε και σε άλλες περιοχές του Δήμου Λαμιέων, όπως στην Υπάτη, στο Ζηλευτό, αλλά και το Λιανοκλάδι, με το δρόμο να γίνεται άσπρος.
- «Πάμε μια βόλτα;» Πρεμιέρα με τη Νίκη Λυμπεράκη στο MEGA
- Βόλος: Ανήλικη βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε βοήθεια – Κατήγγειλε τον πατέρα της ότι τη χτύπησε
- Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών: Προσπάθεια συγκάλυψης η αναβολή της δίκης για τα χαμένα βίντεο
- Η Amazon θέλει να αγοράσει δορυφορική εταιρεία για να ανταγωνιστεί το Starlink
- Γιάννης Αποστολάκης: Τι περίεργο πράμα που ήταν αυτός ο άνθρωπος
- Ακρίβεια: Κατά 50 ευρώ ακριβότερο το πασχαλινό τραπέζι – «Φωτιά» και τα οπωροκηπευτικά
- Εκλογές ζητά το ΠΑΣΟΚ μετά τις παραιτήσεις για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Ο ανασχηματισμός δεν σώζει την κυβέρνηση»
- Ζωγράφου: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος για τον θάνατο της μητέρας και της αδερφή του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442