Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Oλοι οι καλοί χωράνε

Oλοι οι καλοί χωράνε

Τα... μαγικά του Ανιγκό στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ

Είναι τελικά ένας …μικρός μάγος ο Ζοσέ Ανιγκό που παρουσίασε τον Ολυμπιακό πανέτοιμο να κυριαρχήσει απέναντι στον ΠΑΟΚ, δηλαδή κόντρα σε μια ομάδα δυσκολοκατάβλητη που έχει το «σκληρό προπονητικό πρόσωπο» του Ραζβάν Λουτσέσκου; Ας είμαστε ρεαλιστές. Ταυτόχρονα εγκρατείς και ψύχραιμοι στις κρίσεις μας. Ασφαλώς και δεν είναι μάγος ο Γάλλος προπονητής. Γνώριζε όμως πού πηγαίνει και πως «μπαίνει στα βαθιά με τη μία». Θα έλεγε κάποιος ότι ο Ανιγκό δεν είναι ουρανοκατέβατος στον Ρέντη, αλλά τόσο διάστημα δίπλα στον Μίτσελ έμαθε τα πάντα.

Από τις εγκαταστάσεις έως τα χούγια του  οποιονδήποτε παίκτη του Ολυμπιακού. Και παράλληλα, αντιλαμβανόταν ποιος αισθάνεται αδικημένος και ποιος είχε κίνητρο να …δείξει στο πρώτο ματς μετά τον Ισπανό προπονητή. Κάπου εδώ, μάλλον, πρέπει να αναζητήσουμε το μυστικό του Ανιγκό. Θέλησε να «ξεκλειδώσει» τους παίκτες και δη τους παγκίτες. Να τους ανοίξει την πόρτα για τη …δράση!

Ιδού τι συνέβη: στην αρχική ενδεκάδα ο Βαλμπουενά. Χαριστικά υπέθεσαν πολλοί και επειδή είναι συμπατριώτης με τον (νέο) προπονητή των Ερυθρολεύκων. Αμ δε…

Ο Ματιέ ποτέ δεν μπαίνει επειδή «πρέπει» στο χορτάρι αλλά αυτό συμβαίνει μόνο αν το αξίζει. Δεν τρέχει όπως παλιά, η κλάση ωστόσο δεν ξεχνιέται και με την όλη παρουσία του συνέβαλε στον καταιγιστικό Ολυμπιακό των πρώτων λεπτών.

Μετά, τη σκυτάλη πήρε ένας άλλος άφαντος το τελευταίο διάστημα, ο Χάμες Ροντρίγκες. Ναι, είχε θέματα τραυματισμών και τώρα που επανήλθε, θύμισε σε όλους την ποιότητά του και τι μεγάλη πολυτέλεια είναι για μια ομάδα να έχει τέτοιο 10άρι στον πάγκο της και να αλλάζει τη ροή ενός αγώνα όταν χαϊδεύει τη μπάλα. Ποιος άλλος; Ένα θεριό στην αμυντική γραμμή.

Σαφώς ο Σισέ παραμένει επιπόλαιος σε ορισμένα σημεία του ματς, όταν όμως βρίσκεται στα καλά του αποτελεί υπολογίσιμο κεντρικό μπακ. Εχει αδυναμίες, έχει όμως και ύψος που βοηθά τόσο μπροστά όσο και πίσω.

Ο δε Ελ Αραμπί, απέχει από τον φορ που «έσκιζε τα δίχτυα» τα πρώτα του χρόνια στον Πειραιά, βγήκε όμως ωραία στην πάσα του Χουάνγκ και έβγαλε τη σέντρα για το 2-1, ενώ έστω και δύσκολα χρίστηκε σκόρερ στο πέναλτι για το τελικό σκορ. Οσον αφορά στον Μασούρα, ο Ανιγκό είδε ένα… παιδί του, έναν παίκτη που υπό τις οδηγίες του μεγάλωσε στον Πανιώνιο, να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά.

Αυτή ήταν η όλη ιστορία του ντέρμπι στο Νέο Φάληρο. Ο Ολυμπιακός με ορμή , σήμα κατατεθέν της ιδιοσυγκρασίας του, επιβεβαίωσε πως δεν θα καταθέσει τα όπλα. Θα το παλέψει το πρωτάθλημα μέχρι το φινάλε και άλλωστε παραμένει σε θέση επίκαιρη.

Sports in

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουάιτεντ 4-0: Συντριβή για την ομάδα του Τεν Χαγκ

Η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024