Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Εκλέχθηκα παμψηφεί πρόεδρος του Κόμματος Έλληνες», λέει ο Κανελλόπουλος

«Εκλέχθηκα παμψηφεί πρόεδρος του Κόμματος Έλληνες», λέει ο Κανελλόπουλος

Ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος θα αναλάβει, επίσης, τη νομική εκπροσώπηση του κόμματος στη δικαστική μάχη που αναμένεται να δοθεί στο Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Τα ηνία στο «κόμμα Κασιδιάρη» ανέλαβε και επισήμως ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, όπως δήλωσε ο ίδιος, προκειμένου να ηγηθεί του πολιτικού σχηματισμού στις επικείμενες εκλογές.

«Εκλέχθηκα παμψηφεί πρόεδρος του Κόμματος ‘Ελληνες» (Κασιδιάρη), είπε μιλώντας στο dikastiko.gr, όπου ανέφερε πως σε διαδικασία που έγινε την Τρίτη από πανελλαδικό συμβούλιο,  καταργήθηκε η διοικούσα επιτροπή του «κόμματος Κασιδιάρη» και ο ίδιος εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος με 72 ψήφους.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις, το πρόγραμμα του ΕΑΝ θα αποτελεί το ευαγγέλιο του κόμματος», ενώ επανέλαβε πως ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών.

Ο κ. Κανελλόπουλος θα αναλάβει, επίσης, τη νομική εκπροσώπηση του κόμματος στη δικαστική μάχη που αναμένεται να δοθεί στο Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Στο πλαίσιο αυτό, θα πρέπει, όπως ορίζει ο νόμος, κάθε κόμμα να υποβάλει σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως τις 2 Μαΐου την αίτησή του με τους υποψηφίους του, ενώ δύο ημέρες πριν θα υποβληθούν στο Ανώτατο Δικαστήριο από κάθε πολιτικό σχηματισμό το όνομά του και το σήμα του.

Στις 5 Μαΐου, το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου θα ανακηρύξει τους συνδυασμούς και θα αποφανθεί για το Εθνικό Κόμμα Έλληνες, καθώς και για όλους τους πολιτικούς σχηματισμούς που θα λάβουν μέρος στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Μοιάζω για αχυράνθρωπος;»

«Μοιάζω για αχυράνθρωπος;», αναρωτήθηκε ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησο».

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος: «Θήτευσα τέσσερις δεκαετίες στο Δικαστικό Σώμα, σε υψηλόβαθμες θέσεις. Με σκόπιμες και υποκριτικές ‘κορώνες’ δεν πείθεται η ελληνική κοινωνία και δεν διαβάλλεται η προσωπικότητά μου, καθότι με απεριόριστο σεβασμό υπηρέτησα και υπηρετώ τη Δημοκρατία, διαθέτοντας νου και κρίση, που με ώθησε στην απόφαση να ηγηθώ ενός κομματικού σχηματισμού».

Σε ό,τι αφορά την απόφαση του Αρείου Πάγου, ο νέος πρόεδρος των «Ελλήνων», αισιοδοξεί  ότι θα επιτρέψει τη συμμετοχή τους στις εκλογές.

«Δεν είναι δυνατόν να παρακαμφθεί το τεκμήριο της αθωότητας του Κασιδιάρη. Κατισχύει, έχει υπερσυνταγματική ισχύ η ευρωπαϊκή οδηγία και θα συνιστά ‘εκτροπή’ ή αμφισβήτησή της», υποστηρίζει.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος, όπως είπε, θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα.

Sports in

Ξανά και ξανά: Η Marca «έντυσε» πάλι τον Μεντιλίμπαρ δαφνοστεφανωμένο έφηβο (pic)

Όπως με τη Φενέρ. Έτσι και με τη Βίλα. Η Marca επέλεξε τον ίδιο τρόπο για να συγχαρεί Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024