Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμβασιοποίησε το έργο: «Αποπεράτωση Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Μαλεσίνας», αρχικού προϋπολογισμού 900.000 ευρώ.

Η κατασκευή του Πολυδύναμου Ιατρείου εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ από το 2009, αλλά οι εργασίες δεν ολοκληρώθηκαν. Φυσικό αντικείμενο του έργου, που ξεκίνησε τώρα είναι οι εργασίες αποπεράτωσης του κτιρίου ωφέλιμου εμβαδού 562,50 τ.μ. με υπόγειο για βοηθητικούς χώρους.

Πηγή φωτογραφίας: Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Η θέση του κτίσματος είναι στο κεντρικό μέρος οικοπέδου παραχωρημένου στο Νοσοκομείο Λαμίας, συνολικού εμβαδού 7.352,90 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση “Κανίσκα” της Δημοτικής Κοινότητας Μαλεσίνας, παραπλεύρως του επαρχιακού άξονα Μαλεσίνας-Λάρυμνας.

Εξυπηρετείται οδικά από διπλή πρόσβαση και διαθέτει διαχωρισμένους χώρους στάθμευσης επισκεπτών, καθώς και ανεξάρτητο χώρο στάθμευσης ασθενοφόρου οχήματος. Στο πλαίσιο του νέου έργου θα γίνουν και εργασίες διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Η συμβατική προθεσμία για την ολοκλήρωση των εργασιών έχει οριστεί στους 18 μήνες και θα επιβλέπουμε την πορεία του, ώστε γρήγορα να παραδοθεί ένα ωφέλιμο έργο για την κοινωνία της Λοκρίδας και όχι μόνο».