Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Πήγαν και έφυγαν μαζί από το θέατρο μετά τη «βόμβα» για τον χωρισμό

Λένα Δροσάκη – Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Πήγαν και έφυγαν μαζί από το θέατρο μετά τη «βόμβα» για τον χωρισμό

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης απαθανατίστηκαν από τις κάμερες στο θέατρο που συνεργάζονται.

Ήταν πριν από λίγες ώρες που έγινε γνωστή η είδηση χωρισμού ανάμεσα στη Λένα Δροσάκη και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί, που δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες, φαίνεται πως προσπαθούν να διαχειριστούν τη νέα συνθήκη στη ζωή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τη στιγμή που έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί.

Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης αυτή την περίοδο συνεργάονται στο θέατρο και την παράσταση «Photograph 51», στο Υπόγειο Θέατρο Τέχνης από τον περασμένο Νοέμβρη. Μετά την είδηση για τον χωρισμό τους, οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών τους τσάκωσαν έξω από το θέατρο.

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όχι μόνο πήγαν μαζί αλλά και αποχώρησαν μαζί από το θέατρο μετά την παράσταση. Οι φήμες για τον χωρισμό τους κυκλοφορούσαν εδώ και λίγες εβδομάδες. Η είδηση, ωστόσο, έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρωινό Μας».

Το ζευγάρι έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε αποκλειστικά η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, το ζευγάρι δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες.

«Δεν είναι εύκολος χωρισμός. Προτεραιότητα και των δύο είναι ο γιος τους. Μάλιστα ακόμη παίζουν μαζί στο θέατρο, οπότε οι ισορροπίες είναι δύσκολες» τόνισαν στο Πρωινό Μας.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη ήταν μαζί από το 2019. Παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2020 πριν υποδεχτούν τον γιο τους και εδώ και τρεις μήνες έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Και μπορεί το ζευγάρι να χώρισε, όμως Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης συνεργάζονται μαζί στο θέατρο Τέχνης.

Η πρώτη αντίδραση από τη Λένα Δροσάκη

«Υπάρχει ένα παιδί κι αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μία τρυφερή ηλικία που πρέπει να σεβαστούμε. Γι’ αυτό και δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια» δήλωσε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομή του ΣΚΑΪ η Λένα Δροσάκη.

«Δύσκολος ο χωρισμός τους»

Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης που αποκάλυψε την είδηση του χωρισμού ανέφερε πως ο χωρισμός της Λένας Δροσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη «δεν είναι εύκολος. Προτεραιότητα και των δυο παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης. Μάλιστα ακόμη παίζουν μαζί στο θέατρο, οπότε οι ισορροπίες είναι δύσκολες».

«Δεν είναι ένας χωρισμός που έγινε χθες. Δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα τέλη του 2018 και το 2020 είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους», συμπλήρωσε.

Η «αθόρυβη» σχέση

Οι δύο ηθοποιοί έγιναν ζευγάρι το 2018. Αλλά η σχέση τους δημοσιοποιήθηκε έναν χρόνο μετά. Είχαν επιλέξει να την κρατήσουν κρυφή. Ήταν το καλοκαίρι του 2020, λίγο πριν υποδεχτούν τον γιο τους, που αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σε συνέντευξη που έδωσε πριν από περίπου έναν χρόνο, η Λένα Δροσάκη μίλησε για τους πρώτους μήνες της σχέσης τους.

«Το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί δεν βγαίναμε έξω, ήμασταν πολύ περιορισμένοι. Προσπαθούσαμε να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα. Κάποια στιγμή γράφτηκε σε κάποιο περιοδικό και ο αδερφός μου με ρωτούσε αν είναι αλήθεια. Έπαιρνα τηλέφωνο τον Αλέξανδρο και τον ρωτούσα τι θα πω εγώ τώρα… Τους είπα ότι ισχύει αλλά ότι δεν θέλω να το συζητήσουμε τώρα. Ήμασταν τέσσερις πέντε μήνες ήδη μαζί. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Στο 11μηνο έμεινα έγκυος. Ο Αλέξανδρος στους τρεις μήνες που γέννησα με ρωτούσε πότε θα κάνουμε το δεύτερο» είχε αναφέρει.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024