Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: Πλάνταξαν στο κλάμα Ρία Κολοβού και Στέλλα Ανδρεάδου - «Έχει προηγηθεί μαγείρεμα πριν από το μαγείρεμα»

Survivor All Star: Πλάνταξαν στο κλάμα Ρία Κολοβού και Στέλλα Ανδρεάδου – «Έχει προηγηθεί μαγείρεμα πριν από το μαγείρεμα»

Καρφιά προς πάσα κατεύθυνση έστειλαν οι παίκτριες

Με την Ρία Κολοβού και την Στέλλα Ανδρεάδου τα έχουν βάλει οι Μπλε στο Survivor All Star.

Οι συμπαίκτες τους τις έχουν στήσει στον τοίχο επειδή θεωρούν πως ψήφισαν τον Νίκο Μπάρτζη για να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση ώστε να καλύψουν την δική τους θέση.

Οι δύο παίκτριες συζήτησαν όσα άκουσαν και ξέσπασαν σε κλάματα. «Θέλω να φύγω αύριο και να είμαι καθαρή με την συνείδησή μου, παρά να είμαι σε τέτοιο παιχνίδι. Ο Μπάρτζης δεν παίζει τέτοιο παιχνίδι, δεν ξέρει ότι άλλαξαν τα παιδιά τις ψήφους και δεν ξέρω πως το βλέπει από την πλευρά του. Τελικά έχει προηγηθεί μαγείρεμα πριν από το μαγείρεμα που λένε ότι έχουμε κάνει» είπε η Ρία.

Από την μεριά της η Στέλλα, ανέφερε: «Δεν θέλω να ζω σε τέτοιο τοξικό περιβάλλον. Δεν μπορώ να κατηγορούμαι για κάτι που δεν έχω κάνει, για αυτό κλαίω. Να βγαίνω από τα ρούχα μου και να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας;».

Εκτός εαυτού ο Νίκος Μπάρτζης

Στο μεταξύ ο Νίκος Μπάρτζης έκανε λόγο για μαγείρεμα της ψηφοφορίας από ορισμένους συμπαίκτες τους προκειμένου να σώσουν τους εαυτούς τους

«Στο συμβούλιο ψηφίστηκα όχι για αγωνιστικούς λόγους αλλά για ψυχολογικούς. Μέχρι προχθές δεν υπήρχε κανένας ψυχολογικός λόγος κι ήταν όλοι χαρούμενοι. Επειδή βλέπω κάποια πράγματα και τα λέω και συνήθως η Ρία είναι πολύ του εγώ, κάποια παιδιά από την ομάδα είδαν ότι τους δημιουργώ πρόβλημα, πήραν την μεγάλη κουτάλα, την έβαλαν στο καζάνι και μαγείρεψαν», είπε.

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024